Als goede smaak telt!


Op zoek naar een koffiemachine? Klik hier en vind uw geschikte koffiemachine in vier stappen

Actie! Douwe Egberts koffiemachine met korting. Kijk snel en profiteer.

Nieuw! Eenvoudig online een offerte aanvragen

Via onze site kunt u online een offerte aanvragen van alle producten uit ons assortiment en keurmerken-assortiment van Langerak de Jong.

Geef bij een product een aantal op en klik op †om het artikel in uw offerteaanvraag te plaatsen.
U kunt natuurlijk verschillende artikelen aan uw offerteaanvraag toevoegen.

Als u de artikelen heeft toegevoegd klikt u aan de rechterkant op de knop offerteaanvraag. Na het invullen van een aantal velden klikt u op versturen. Wij zullen uw offerteaanvraag dan zo spoedig mogelijk behandelen!

Wilt u uw offerteaanvraag vullen? klik dan hier

Service†

Als service gerichte groothandel zijn wij continu op zoek naar verbeteringen in de relatie met onze klanten.
Zo willen we het bestellen van producten zo makkelijk en snel mogelijk maken.

Wanneer u tijd heeft, plaatst u online de bestelling. Uiteraard met de meest actuele productinformatie bij de hand!

U kunt ook telefonisch of via de fax bestellen. Als u vragen heeft kunt u ons tijdens kantooruren bellen. Service die wij u als Langerak de Jong BV graag aanbieden!

Langerak de Jong

Langerak de Jong is een professionele groothandel in koffie, zoetwaren, dranken, hygiŽne producten en alle daarbij behorende automaten. Professionele kwaliteit in assortiment, service en leveringen. Wij zijn actief voor diverse bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen.

Sterk in eigen merk

Wij bieden u, naast de bekende producten van fabrikanten, een aantal door ons zelf ontwikkelde koffie- en zoetwarenproducten aan. Topkwaliteit tegen zeer interessante prijzen, waarmee u zich als ondernemer kunt onderscheiden.

Specialist in automaten

De verkoop van koffie, frisdranken en zoetwaren via automaten kan u enorme voordelen opleveren. Wij leveren kwaliteitsautomaten van verschillende merken tegen gunstige voorwaarden op koop-, huur- of bruikleenbasis.†We hebben†een prachtige showroom waar u zelf de verschillen kunt proeven! Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Tijdens uw bezoek ontvangt u een leuk welkomstgeschenk. Klik hier voor meer informatie over onze showroom. Heeft u interesse vult u dan het contactformulier in.

Optimaal bestelgemak

Dankzij een ver doorgevoerde automatisering wordt uw bestelling snel en accuraat verwerkt.

Overtuig uzelf!

Als u selecteert op smaak, proef dan eens de kwaliteit van Langerak de Jong. Bel voor een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, of overtuig uzelf door een bestelling te plaatsen. Graag tot ziens.

naar boven