Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Blue Band Culinair vloeibaar 500ml

Blue Band Culinair vloeibaar 500ml

Artikelnummer:
91018
Inhoud:
DS 12
EAN:
8712423013407

Over dit product

Blue Band Iedere Dag is perfect om uw dagelijkse maaltijd van aardappelen, groente, vlees of vis mee te bereiden. Het heeft een milde smaak en spettert niet in de pan. Vergelijk het eens met olie, u merkt meteen verschil.

Blue Band Iedere Dag bevat essentiële vetten, die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Waarom we deze vetten essentieel noemen? Omdat ons lichaam ze zelf niet kan aanmaken. Net als vitamines moeten we ze via de voeding binnen krijgen. Ze komen van nature voor in plantaardige oliën. Dagelijks gebruik van Blue Band is een makkelijke en smakelijke manier om ze binnen te krijgen. Als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl, leveren 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar (20ml) per dag een belangrijke bijdrage aan de hoeveelheid essentiële vetten die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. De benodigde daglijkse inname is 2g alfa-linoleenzuur en 10g linolzuur.

Blue Band Vloeibaar is bovendien een goede bron van vetoplosbare vitamine A, D en E. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. En het grootste gedeelte van deze vitamines gaat niet verloren als je de margarine verhit!

Handig bij dit product

Anderen kochten ook