terug naar overzicht

WMF 1100 S

Kleine afmetingen, grote prestaties. De WMF 1100 S heeft dezelfde ruime keuze als alle andere professionele WMF-automaten, maar dan een stuk kleiner. Ideaal voor kleinere en middelgrote organisaties die toch dezelfde keuzes willen maken.
Personen
1 - 16
Zetsysteem
Espressobonen
Fresh brew
Instant
Liquid
Snelfilter
Opties
Koffie
Espresso
Cappuccino
Wienermelange
Cacao
Heet water
Melk
Suiker
Kannenfunctie

Net zo veelzijdig, kleiner in omvang

De WMF 1100S heeft alles wat u gewend bent van WMF. Snelheid, aantrekkelijk uiterlijk, strak Duits design en natuurlijk heerlijke koffie. Maar de 1100S maakt dit mogelijk voor elke organisatie, van iedere omvang.

De koffieautomaat verzorgt de lekkerste koffie voor op werk, gezet uit verse espressobonen. Maar dan met minimale afmetingen.

Bijzonder aan de WMF 1100S

  • veel keuze in dranken: koffie, espresso, thee, cappuccino, ristretto, latte macchiato, enzovoort.*
  • snelle bereiding, stille werking
  • gemakkelijk in onderhoud: 1 keer per week automatische reiniging
  • advertentiemogelijkheden op hoofdscherm 
  • automaat communiceert met WMF-app
  • Eco-modus voor minder stroomgebruik

*De WMF 1100S kan worden voorzien van cacao of topping. Cacao en verse melk is altijd mogelijk. Vraag naar alle mogelijke combinaties voor deze koffieautomaat!

Aantrekkelijke opties 

De WMF 1100S is probleemloos uit te breiden met vele opties, om u van dienst te zijn. Zo kan de automaat worden uitgebreid met een extra grote houder voor de espressobonen (extra canister).

Daarnaast is een doorvoer mogelijk naar het meubel onder de automaat, zodat de restanten daar worden opgevangen. Zo hoeft u de residubak minder vaak te legen. Dankzij de app kunt u op mobiele apparaten uw voorkeur aangeven in sterkte, hoeveelheid en soort drank. 

Hoe staat de WMF 1100S in uw organisatie?

Benieuwd hoe de WMF 1100S in uw interieur staat? Met de WMF PhotoSimu App kunt u zien hoe de koffieautomaat in uw omgeving staat! Vraag een offerte aan via de groene button en download de app.

 

                                             

Productfolder