terug naar overzicht

Schaerer Soul

De nieuwe Schaerer Soul, nu verkrijgbaar bij Langerak de Jong!
Personen
40 - 80
Zetsysteem
Espressobonen
Fresh brew
Instant
Liquid
Snelfilter
Opties
Koffie
Espresso
Cappuccino
Wienermelange
Cacao
Heet water
Melk
Suiker
Kannenfunctie

De Schaerer Soul: in no-time uw koffie in Barista-kwaliteit     

De nieuwe Schaerer Soul is door Douwe Egberts speciaal aangepast voor de Nederlandse (zakelijke) markt. De Soul is een gebruiksvriendelijke koffieautomaat voor meerdere personen en zet een kop verse bonenkoffie in 36 seconden. Speciaal voor liefhebbers van cappuccino en latte macchiato is er extra aandacht besteed aan het serveren van het lekkerste melkschuim

Extra koffiebonen of meer variatie?

De vormgeving is elegant en stijlvol, en past op veel plekken dankzij de flexibel te plaatsen koelkast. Optioneel is een bijpassende onderzetkast en er kan er een extra inhoudscontainer worden geïnstalleerd (canister). Ook is er de mogelijkheid om snelfiltermaling, cacaopoeder of topping te kiezen in plaats van extra capaciteit in koffiebonen. De keuze is aan u!

Schaerer Soul bij Langerak de Jong

De highlights van de nieuwe Schaerer Soul 

Opvallend is de keuze voor warm én koud melkschuim. Zo drinkt u ook heerlijke gekoelde dranken. Gewoon een glas koude melk bij de lunch of een koffiespecialiteit met koud melkschuim voor in de zomer.De Schaerer Soul zorgt voor de koffie én vele variaties. 

voor kantoor of zelfbediening
gemakkelijk in gebruik, aantrekkelijk uiterlijk
melkschuim met BestFoam-technologie
veel keuze in uitvoering, ingrediënten en voorkeuren.

Uiteraard ontbreken alle andere specialiteiten niet: espresso, Americano, chocolade, en natuurlijk heet water voor thee

Tijd voor de vergadering? De Soul levert u met één commando een volle kan koffie.

Gemakkelijk te bedienen, simpel onderhouden

Het overzichtelijke display geeft u de mogelijkheid om maar liefst 32 dranken te kiezen, en als u wilt aangepast aan uw voorkeur. Zet u de Soul in voor zelfbediening

Bedieningspaneel Schaerer Soul

Dan toont deze koffiemachine 12 standaardkeuzes voor het overzicht. Door de automatische reiniging van de automaat, heeft u een minimum aan onderhoud. Wordt het tijd voor het legen van de reservoirs? Het scherm toont u de simpele handelingen en kunt snel weer verder.

Met de Schaerer Soul kunt u alle kanten op. Wat is uw favoriete uitvoering van de Schaerer Soul? Laat het ons weten en Langerak de Jong verzorgt het voor u!

 

Productfolder