Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Schaerer Soul

De Schaerer Soul is een aantrekkelijk vormgegeven koffiemachine voor op het werk. Grote capaciteit en vele keuze. Nieuw bij Langerak de Jong!

Schaerer Soul

De Schaerer Soul is een aantrekkelijk vormgegeven koffiemachine voor op het werk. Grote capaciteit en vele keuze. Nieuw bij Langerak de Jong!

  • vernieuwde vormgeving
  • barista kwaliteit
  • grote capaciteit
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie,
voorbereid op draadloze communicatievoor meer dan 90% recyclebaarverlaagd energiegebruik in standby-modus
Download de brochure

Over dit product

Ontdek de Schaerer Soul, een koffiemachine van Zwitserse kwaliteit met onovertroffen melkschuim!

Dankzij de Best Foam Technologie maakt deze koffiemachine ongekend goed melkschuim voor cappuccino, latte macchiato en bijvoorbeeld flat white.

In combinatie met koffie uit verse bonen maakt de Schaerer Soul koffie en koffiespecialiteiten met een volle en rijke smaak. Door de instelbare koffiesterkte heb je altijd de juiste koffie met een persoonlijke touch. Uiteraard levert de Soul ook chocolade en heet water voor thee.

Vraag een offerte aan voor een proefplaatsing of proef de koffie in onze showroom!

Schaerer Soul: een visitekaartje voor iedere organisatie

De matzwarte uitvoering zorgt ervoor dat de Schaerer Soul een aanwinst is voor iedere organisatie. Door de duidelijk zichtbare drukmeter en het grote 8 inch touchscreen is de Schaerer Soul een representatief visitekaartje. Optioneel is een bijpassende onderkast leverbaar.

Klaar voor grote werk

De bijpassende melkkoeler zorgt voor een aantrekkelijke combi. Met een reservoir van 10 liter verse melk is de melkkoelkast klaar voor het grote werk, mede dankzij een maximale capaciteit van 100 kopjes. Ideaal voor grotere bedrijven en op drukke stand-alone locaties, zoals kantines en verenigingen.   

Vragen over dit product?