Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Espresso Omni XL

De Espresso Omni XL is een vrijstaande koffiemachine voor koffie van vers gemalen bonen, mét bekeruitgifte. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong en maak kennis met deze alleskunner.

Douwe Egberts Espresso Omni XL

De Espresso Omni XL is een vrijstaande koffiemachine voor koffie van vers gemalen bonen, mét bekeruitgifte. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong en maak kennis met deze alleskunner.

  • automatische bekeruitgifte
  • veel variatie en verse bonenkoffie
  • korte zettijd
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Met vaste wateraansluiting
draadloze communicatie met de Jura Smart Coffee AppEnergielabel A
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Douwe Egberts Espresso Omni XL is een indrukwekkende verschijning met indrukwekkende prestaties. De vrijstaande machine zet heerlijke koffie van verse bonen en dat met hoge snelheid.

Koffie is met 38 seconden gezet en cappuccino in 35 seconden. En dat met een capaciteit van 200 koppen per dag.

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

13-inch kleuren touchscreen

De Espresso Omni XL heeft een nieuw ontwerp en een bijzonder groot 13-inch kleuren touchscreen. Via het scherm kunnen uw gasten en collega's hun eigen drank selecteren en de hoeveelheid suiker en melk gemakkelijk aanpassen. 

Bekeruitgifte

Daarnaast heeft de Douwe Egberts koffiemachine het grote voordeel van automatische bekeruitgifte. Door de grote capaciteit van 600 bekers, koffie, suiker en melk, soep en cacao achter de deur, heeft u geen omkijken naar de automaat. Ook niet op drukke locaties. Dankzij de grote capaciteit van de containers.

Aparte uitgifte voor heet water is mogelijk. Dit komt dan in de plaats voor de container voor instant-thee. Zo weet u zeker dat u thee drinkt zonder koffiesmaak.

Uitkomst voor grotere organisaties

De koffiemachine is geschikt voor wachtruimtes, grotere organisaties, instellingen en sporthallen. Optioneel is het mogelijk om een koudwatermodule te installeren, waardoor klanten en collega's op elk moment van de dag koel water uit de automaat kunnen halen.