Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

WMF 1500 S+

De WMF 1500 S+ is nog aantrekkelijker vormgegeven en heeft het meest hygiënische reinigingssysteem voor melk. De verse gemalen bonenkoffie blijft onovertroffen!

WMF 1500 S+

De WMF 1500 S+ is nog aantrekkelijker vormgegeven en heeft het meest hygiënische reinigingssysteem voor melk. De verse gemalen bonenkoffie blijft onovertroffen!

  • aantrekkelijke vormgeving
  • hygiënisch melksysteem
  • verrassend stil
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Melk
draadloos communiceren met CoffeeConnect van WMFVoor meer dan 91% te recyclenStanby-modus en uitknop
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De nieuwe WMF 1500 S+ gaat verder met het succes van de WMF 1500 S. De koffiemachine is niet alleen stijlvol vormgegeven, ook het full colour touchscreen heeft vele voordelen. Zo kan heel precies de sterkte worden weergegeven en allergie-informatie.

Uw favoriete warme dranken zoals koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato zijn gemakkelijk te selecteren, én aan te passen aan uw smaak. 

Innovatie voor de beste koffie

Ook om het scherm heen heeft de WMF 1500 S+ opvallende innovaties. De uitloop van de koffie is verstelbaar, zodat deze automatisch uitkomt op de gewenste hoogte. Dit voorkomt koffiespetters rond de automaat. 

Ook het melksysteem is onderscheidend. Door middel van sonar wordt de kwaliteit van de melk gemonitord, zonder dat deze wordt aangeraakt door sensoren. Uniek! De automaat zelf blijft automatisch hygiënisch en schoon door volautomatische reiniging. U activeert deze functie met een druk op de knop.

De lekkerste koffie en veel variatie

Uiteraard is de koffie de moeite waard om te benoemen. Door het nieuwe ontwerp van de canisters (de containers voor koffie e.d.) passen ze beter op de machine en is meer variaties mogelijk. Dynamic Coffee Assist houdt voortdurende de maalgraad en koffiesoort in de gaten, zodat de machine zich aanpast voor de lekkerste koffie op het werk.

Koffiespecialiteiten met verse melk komen prima tot zijn recht met het Dynamic Milc System. Ook koud melkschuim voor in de zomer is zo gemaakt. 

Nauwkeurig met malen, zonder herrie 

Tijdens het bereiden van de koffie is de WMF 1500 S+ aanzienlijk stiller dan vergelijkbare andere koffiemachines.      

Zie ook het complete overzicht WMF koffiemachines

Vragen over dit product?