Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

WMF 9000 S+

De WMF 9000 S+ heeft indrukwekkende capaciteit en een groot aantal innovaties. Voor de lekkerste koffie, espresso en specialiteiten met het fijnste melkschuim.

WMF 9000 S+

De WMF 9000 S+ heeft indrukwekkende capaciteit en een groot aantal innovaties. Voor de lekkerste koffie, espresso en specialiteiten met het fijnste melkschuim.

  • verrassend stil
  • indrukwekkende capaciteit
  • barista kwaliteit
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
verbonden met de WMF CoffeeConnect-appmet klassieke uitknop. uit = 0 energiegebruik
Download de brochure

Over dit product

Wat is er indrukwekkend aan de nieuwe WMF 9000 S+? Eigenlijk alles! Deze nieuwe koffiemachine heeft een topcapaciteit van 350 kopjes per uur. Daarnaast biedt de machine een heel scala aan warme dranken en variaties. Uw keuze is te maken met het extra grote touchscreen. 

Koffie van barista-kwaliteit

Het belangrijkste: de koffie en alle variaties daarop zijn rijk van smaak. Samengesteld zoals het hoort, maar als u dat wilt aangepast naar uw persoonlijke voorkeur.

Zorgvuldig bereid voor de hoogste kwaliteit

Laat u de samenstelling over aan de WMF 9000 S+? Geen probleem. Dankzij de krachtige molen, de krachtige pomp en zeteenheid, haalt deze automaat alles uit een koffieboon.

Het Dynamic Milk-systeem maakt fijn melkschuim en past de dikte aan, aan uw keuze. Melkschuim voor een heerlijk volle cappuccino is namelijk anders van samenstelling dan melkschuim voor een latte macchiato. De WMF 9000 S+ registreert dit en zorgt automatisch voor de beste bereidingswijze. En dat alles zonder herrie; de WMF 9000 S+ is verrassend stil!

Totale controle 

Heeft u voorkeur voor een bepaalde drank, de sterkte of de samenstelling? Met het extra grote kleuren touchscreen heeft u alles in de hand voor een eigen touch aan uw koffie. Dat geldt ook voor de thee. De WMF 9000 S+ schenkt heet water van drie verschillende temperaturen, zodat ook de thee smaakt zoals u dat wilt. 

WMF 9000 S+ laat het u zien

De WMF 9000 S+ houdt het verbruik bij, doet de dagelijkse schoonmaak zelf en registreert wat er wordt gevraagd. Dat doet de machine met de CoffeeConnect-app van WMF. Zo weet u ook in een winkel of achter de balie hoe het staat met de koffievoorziening. 

Benieuwd naar de koffie?

Het draait uiteindelijk om de smaak van de koffie en andere specialiteiten. Overtuig uzelf en kom de koffie proeven in onze showroom! Er is namelijk nog veel meer te vertellen over deze indrukwekkende nieuwe machine. Maar zien is geloven, en dat geldt ook voor proeven. 

Wij schenken u graag een kop verse bonenkoffie in onze showroom. Of wij regelen een proefplaatsing voor u. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong en verbaas u over de WFM 9000 S+.

Zie ook het complete overzicht WMF koffiemachines

 

Vragen over dit product?
Pieter Nelisse
Verkoopadviseur

Word klant en bestel uw desinfectie online

Ons aanbod desinfectiemiddelen, zeep en dispensers is aangevuld. In onze webshop vindt u het aanbod, mits op voorraad. Nog geen klant? Meld u aan!

Bekijk de producten

Handig bij deze machine