Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jaski Crane Icon

De Jaski Crane, een unieke en energiezuinige koffiemachine met grote capaciteit. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Jaski Crane bij Langerak de Jong!

Jaski Crane Icon

De Jaski Crane, een unieke en energiezuinige koffiemachine met grote capaciteit. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Jaski Crane bij Langerak de Jong!

  • grote capaciteit
  • grote keuze in dranken
  • energiezuinig
Zetsystemen Espressobonen, Fresh brew, Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
tegelijkertijd draadloos instellen en tellers uitlezenA+
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Jaski Crane is een unieke verschijning met ongekende mogelijkheden. Met name voor sporthallen, scholen en grotere bedrijven heeft de Jaski Crane veel te bieden als het gaat om bedieningsgemak, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid.

De laatste technische innovaties geven deze veelzijdige automaat nog een extra reden om een offerte op te vragen.

Welke koffie heeft uw voorkeur?

Misschien wilt de beste koffie op het werk, gemaakt van verse espressobonen. Dat kan met de Jaski Crane Icon. Maar misschien wilt u gelijktijdig ook de mogelijkheid hebben voor het schenken van freshbrew koffie. Dat is prijsbewust en u bedient grote groepen in een oogwenk. Het kan allemaal in deze automaat. 

De hoeveelheden zijn indrukwekkend, de grote variatie aan warme en koude dranken is dat ook. Van koffie, espresso tot thee, chocolademelk en soep; het past allemaal in de Jaski Crane Icon. 

Maakt dat deze automaat tot een moeilijk automaat? Zeker niet. U reinigt de Jaski Crane Icon gemakkelijk, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Doordat het waterfilter kan worden ingebouwd, voorkomt u kalkafzetting in de automaat. Maar vooral: uw koffie smaakt aanzienlijk beter. 

Snelle keuze, veel overzicht

Op kantoor, in kantines en sporthallen kunt u de Jaski Crane Icon gerust overlaten aan uw klanten en collega's. Door het grote scherm kleuren-touchscreen (optioneel 21 inch = ruim 53 cm!) is de juiste keuze zo gemaakt. Wat er precies gebeurt, kunt u op elk moment inzien door de 2-weg communicatie. U leest hiermee alle tellers uit, maar kunt ook aanpassingen draadloos doorvoeren.  

Maak kennis met de Jaski Crane Icon

Heeft u interesse in deze indrukwekkende verschijning met grote keuze in dranken? Vraag vrijblijvend een offerte aan op deze pagina. Langerak de Jong adviseert u graag!

  

Vragen over dit product?