Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jaski Crane Icon

De Jaski Crane, een unieke en energiezuinige koffiemachine met grote capaciteit. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Jaski Crane bij Langerak de Jong!

Jaski Crane Icon

De Jaski Crane, een unieke en energiezuinige koffiemachine met grote capaciteit. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Jaski Crane bij Langerak de Jong!

  • grote capaciteit
  • grote keuze in dranken
  • energiezuinig
Zetsystemen Espressobonen, Fresh brew, Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie,
tegelijkertijd draadloos instellen en tellers uitlezenA+
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Jaski Crane is een unieke verschijning met ongekende mogelijkheden. Met name voor sporthallen, scholen en grotere bedrijven heeft de Jaski Crane veel te bieden als het gaat om bedieningsgemak, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid.

Je reinigt de Jaski Crone Icon gemakkelijk, zowel de buitenkant als de binnenkant. Het waterfliter kan worden ingebouwd. Hiermee voorkom je kalkafzetting in de automaat. 

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Ruime keuze dranken

De hoeveelheden zijn indrukwekkend, de grote variatie aan warme en koude dranken is dat ook. Van koffie, espresso tot thee, chocolademelk en soep; het past allemaal in de Jaski Crane Icon. 

Welke koffie heeft jullie voorkeur?

De beste koffie op het werk, gemaakt van verse espressobonen? Dat kan met deze koffiemachine. Wil je gelijktijdig ook de mogelijkheid hebben om freshbrew koffie te schenken? Ook dat is geen probleem. 

Snelle keuze, veel overzicht

Op kantoor, in kantines en sporthallen kun je de Jaski Crane Icon gerust overlaten aan jullie klanten en collega's. Door het grote scherm kleuren-touchscreen is de juiste keuze zo gemaakt.

Vragen over dit product?