Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jaski Crane Cali

De Jaski Crane Cali is een veelzijdige en geavanceerde automaat voor grotere locaties. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong en ontdek de voordelen!

Jaski Crane Cali

De Jaski Crane Cali is een veelzijdige en geavanceerde automaat voor grotere locaties. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong en ontdek de voordelen!

  • grote capaciteit
  • energiezuinig
  • innovatief ontwerp en werking
Zetsystemen Espressobonen, Fresh brew, Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
communiceert op afstand en biedt verbruiksstatistiekenopgebouwd uit duurzame en recyclebare materialenA+
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Jaski Crane Cali is een hoge capaciteit stand-alone koffieautomaat voor grotere locaties. Door zijn vernieuwde vormgeving en vele mogelijkheden is de Cali absoluut een blikvanger.

Daarnaast is de Jaski Crane Cali gemakkelijk schoon te maken en te vullen én kunt u de automaat gemakkelijk op afstand beheren.

Heerlijke koffie met energielabel A+

De koffie hoeft niet minder te smaken met het energiezuinige label A+. De Co Ex-brewer zorgt ervoor dat espressobonen aan de basis staan van rijke koffie. De brewer is gemakkelijk schoon te houden en is opgebouwd uit duurzame materialen.

Naar wens kan de Cali ook instantkoffie en fresh brew koffie zetten.

Gemakkelijk in beheer

Dankzij draadloze communicatie kunt u tegelijkertijd tellers uitlezen en de instellingen wijzigen. Deze tweeweg-communicatie is uniek voor koffiemachines. 

Grote variatie in warme dranken

Met de Jaski Crane Cali weet u dat er lange tijd ononderbroken koffie kan worden geschonken. Maar dat is niet alles. Ook vele koffiespecialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato, espresso komen met een druk op de knop uit de automaat. Daarnaast is er ruimte voor uitgifte van thee, chocolademelk en soep. Ook toebehoren zoals topping, melk, suiker zijn mogelijk. 

Interesse in deze indrukwekkende automaat bij u? Vraag een offerte aan, wij adviseren u graag geheel vrijblijvend.

Vragen over dit product?