Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch

De Cafitesse Excellence Compact Touch, hetzelfde uniek Cafitesse-systeem, met vernieuwd uiterlijk

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch

De Cafitesse Excellence Compact Touch, hetzelfde uniek Cafitesse-systeem, met vernieuwd uiterlijk

  • snelle zwarte koffie
  • gemakkelijk in onderhoud
  • uniek zetsysteem
Zetsystemen Liquid
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Kannenfunctie, Met vaste wateraansluiting, Met waterreservoir
verschillende optie voor energiereductie
Download de brochure

Over dit product

De Cafitesse Excellence Compact Touch gaat verder met het unieke systeem voor liquid koffie van Douwe Egberts. De automaat is rijk uitgerust en heeft verbeterde bediening en uiterlijk. Dat betekent bedieningsgemak en constante kwaliteit met een hoge capaciteit op de werkvloer.

Het Cafitesse-systeem van Douwe Egberts levert koffie-extract in hygiënisch afgesloten pakken. Hierdoor ben je verzekerd van verse koffie, die gemakkelijk te verwisselen is. Daarnaast is Cafitesse een gesloten systeem en dat is wel zo handig schoonmaken. 

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Vernieuwd uiterlijk, technisch verbeterd 

De koffiemachine lijkt op zijn voorganger in de Cafitesse-serie, maar heeft een nog strakker uiterlijk. Daarnaast heeft de Cafitesse Excellence Compact Touch een 10 inch kleurenscherm. Zo selecteer je gemakkelijk warme drank op een overzichtelijke manier. 

Met een persoonlijke touch 

Je kunt voor ieder persoon afzonderlijk een eigen recept samenstellen. Sterkte, hoeveelheid en soort; je bepaalt het eenmalig en daarna, met een druk op de knop, altijd jullie eigen variatie. 

Compact formaat, hoge capaciteit 

Met beperkte afmetingen bedient de Cafitesse Excellence Compact Touch een grote groep gebruikers. Indien noodzakelijk kan de machine dagelijks ongeveer 200 kopjes koffie serveren. Dat maakt de automaat geschikt voor 10 - 25 gebruikers. Groot genoeg voor een afdeling of voor het mkb.