Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Animo OptiMe

Animo koffiemachine kopen? De Animo OptiMe maakt het verschil bij u op het werk. Italiaanse zetgroep en onderscheiden voor uitzonderlijke vormgeving.

Animo OptiMe

Animo koffiemachine kopen? De Animo OptiMe maakt het verschil bij u op het werk. Italiaanse zetgroep en onderscheiden voor uitzonderlijke vormgeving.

  • hoge kwaliteit bonenkoffie
  • verse melk
  • in eigen kleur en uitvoering
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
voorbereid voor draadloos uitlezen van verbruikgegevenswij recyclen dit product graag voor uA+
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De nieuwe Animo OptiMe is een absolute blikvanger bij u op het werk. Deze nieuwe Animo koffiemachine kiest niet tussen onderscheidend design of hoge kwaliteit koffie: het levert allebei.

Interesse in deze koffiemachine? Vraag een offerte aan en een vrijblijvende proefplaatsing!

Animo koffiemachine met bekroond design 

Over smaak valt niet te twisten en dat deden ze bij de Red Dot Awards dus ook niet. De jury reikte de prestigieuze Red Dot Award 2019 uit aan de Animo OptiMe, voor gebruiksgemak en aantrekkelijk design.

Kwaliteit in koffie

Maar uiteindelijk gaat het om de koffie. De keramische maalmolens van het Zwitserse A-merk Ditting zorgen voor een ongekend rijke koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato deze Animo koffiemachine. De zetgroep is verder van Italiaanse origine.

Opties 

De extra opties zorgen voor uitbreidingen die passen bij uw voorkeuren en de standplaats van de automaat. Heeft u liever de bijpassende koppenwarmer bij deze Animo koffiemachine, de verse-melkmodule of allebei? Het kan, en daarbovenop in iedere gewenste uitvoering.

Staat de automaat in uw winkel of een locatie voor zelfbediening? De OptiMe kan dan worden voorzien van betaalmodule voor muntgeld, draadloos betalen of allebei. Via het 7-inch ledscherm brengt u de 'finishing touch' aan als het gaat om eigen vormgeving. 

Ook in beheer neemt de OptiMe u het werk uit handen. De koffiemachine kan draadloos worden uitgelezen, de reiniging is snel en eenvoudig en via usb of sd-kaart toont u uw boodschap of reclame op het scherm. 

Uitvoering geheel naar eigen smaak 

U houdt van een eigen invulling, of wilt u dat de koffiemachine past in de huisstijl van uw organisatie? De OptiMe biedt ongekende mogelijkheden voor personalisatie. U kunt de kleur, uitvoering en materiaalkeuze afstemmen op uw voorkeur van deze Animo koffiemachine

Interesse in een vrijblijvende proefplaatsing van deze kwaliteitsmachine bij u op het werk? Klik op Offerte aanvragen en wij regelen het voor u!

 

Vragen over dit product?