Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jura X10

Jura X10: Innovatie en strakke vormgeving voor de beste koffie

Jura X10

Jura X10: Innovatie en strakke vormgeving voor de beste koffie

  • barista kwaliteit koffie
  • Italiaanse look
  • professioneel melkschuim
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Heet water, Melk, Kannenfunctie,
hoog percentage recyclebare onderdelenin standbystand < 0,5W, programeerbare uitschakeltijd
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

Het is Jura gelukt om met de X10 een compacte koffiemachine op de markt te brengen, die toch technisch opvallende verbeteringen heeft. Ook als het gaat om bedieningsgemak heeft de X10 grote stappen vooruit gezet.

Door deze innovatie heeft u gemakkelijk vele koffiespecialiteiten met een nog rijkere smaak. Uiteraard is de afwerking net zo indrukwekkend als andere Jura-machines. 

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact op voor advies! 

Meer aroma

De keramische koffiemolens in de X10 hebben vergeleken met hun voorgangers een betere positionering. Hierdoor worden meer fijne koffiekorrels gemengd met grovere. Het resultaat is een rijkere smaak van de koffie. Ook espresso en ristretto komen goed voor de dag dankzij het pulserende extractieproces. Goed voor een ware smaakexplosie!

Sneller en overzichtelijker

De X10 is uitgerust met een overzichtelijk touchscreen en is zo gemakkelijker te bedienen dan zijn voorgangers. Het scherm maakt een heleboel knopjes aan de zijkant van het scherm overbodig. Ook de vormgeving gaat er op vooruit!

31 keuzes in compact formaat

Door de geringe afmetingen is het moeilijk te geloven dat er 31 koffievariaties uit de X10 komen. Denk aan een dubbele espresso, maar ook aan 2 cappuccino’s tegelijk of 2 flat white tegelijkertijd. Of wat dacht u van een klein kannetje koffie in één keer?

Er wordt ook de theeliefhebbers gedacht. Het water komt uit een aparte heetwateruitloop, om vermenging te voorkomen. Daarnaast levert de X10 heet water met aangepaste temperatuur om zo de pure smaak van groene thee naar boven te brengen. Ook voor theedrinkers dus een voordeel!

Vragen over dit product?