Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jura GIGA X3 en X3C

Jura GIGA X3C, De beste koffie uit een nog compacter ontwerp

Jura GIGA X3 en X3C

Jura GIGA X3C, De beste koffie uit een nog compacter ontwerp

  • veel variatie en verse bonenkoffie
  • barista kwaliteit
  • optioneel met waterreservoir
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Melk, Kannenfunctie, Met vaste wateraansluiting, Met waterreservoir
hoog percentage recyclebare onderdelenuit = 0 energiegebruik
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

Een kleiner formaat met extra veel gebruiksgemak en dezelfde hoge kwaliteit koffie.

Uiteindelijk draait het natuurlijk om de lekkerste koffie en ook daar is de nodige aandacht aan besteed. De X3C levert koffie met een vol aroma, maar door de precieze hoeveelheid heet water zonder vervelende zuren of een bijsmaak.

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact op voor advies! 

Hoog vermogen voor grote prestaties

Door het hoge vermogen van de X3C staat de koffie klaar in korte tijd. Een kannetje verse koffie uit espressobonen staat klaar in minder dan 2 minuten. Bij de X3C kunnen collega’s en klanten ook terecht latte macchiato, cappuccino, espresso, dubbele espresso, melkschuim, flat white, heet water voor thee en koffie van gemalen koffie; een totaal van 31 dranken.

Dankzij het hoge resolutie kleurenscherm ziet u alle dranken in een overzichtelijk scherm. 

Flexibel en mobiel inzetbaar

Opvallend aan deze koffiemachine is zijn flexibiliteit. De X3C is bestemd voor een vaste wateraansluiting, terwijl de X3 een waterreservoir heeft voor flexibele inzet. Of het nu de X3C is of de X3: ook de capaciteit is overtuigend. De koffiemachine is in staat om de kwaliteit te realiseren en dat voor maximaal 150 kopjes per dag. Bijvoorbeeld op een receptie of op een beurs. 

Een minimum aan onderhoud

Met een grote capaciteit vergt het onderhoud toch opvallend weinig tijd en kennis. Het binnenwerk van de automaat is mede hiervoor opnieuw ontworpen en opgebouwd. Zo heeft de koffiemachine een lekbak die geschikt is voor de vaatwasser en met één hand kan worden weggenomen en geleegd.

Dubbele uitloop voor snelle bediening

De dubbele uitloopt maakt het mogelijk om twee professionele koffiedranken te bereiden met een druk op de knop. Snel en precies naar wens. Door de aparte heetwateruitloop drinkt u thee op het werk zonder dat er koffiedruppels in uw kopje komen. Ook voor liefhebbers van groene thee is gedacht. De X3C levert heet water met een iets lagere temperatuur zodat de smaak van groene thee tot zijn recht komt.