Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

WMF 5000 S+

WMF 5000 S+, geavanceerder dan de WMF 5000 S+, maar net zulke lekkere koffie.

WMF 5000 S+

WMF 5000 S+, geavanceerder dan de WMF 5000 S+, maar net zulke lekkere koffie.

  • grote capaciteit
  • hoge kwaliteit bonenkoffie
  • professioneel melkschuim
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
Verbonden met de WMF ConnectMe-appGemakkelijk te recyclen hoogwaardige onderdelenInstelbare standby

Over dit product

De nieuwe 5000 S+ is een opvallende upgrade van de WMF 5000 S. De koffieautomaat heeft meer mogelijkheden, heeft groter gebruiksgemak en een verbeterd beeldscherm.

5-sterren gebruiksgemak

Naast het toegenomen gebruiksgemak zorgt de WMF 5000 S + voor betere dranken door aanpassingen in het ontwerp. Zo is het 10 inch beeldscherm nog duidelijker en kan het afbeeldingen laten zien, maar ook video’s.

De WMF 5000 S+ is een doorontwikkeling van de WMF 5000 S.

Topkwaliteit koffie en melk

Belangrijk voor de dranken zelf is de controle op de kwaliteit op het moment dat deze wordt geserveerd. Het Dynamic Coffee Assist zorgt ervoor dat altijd de beste kwaliteit koffie wordt geschonken. Als dit niet perfect in orde is, zorgt de WMF 5000 S+ zelf voor aanpassing van de instellingen.

Hetzelfde geldt voor de melk in uw koffie. Met het Dynamic Milc System wordt de kwaliteit van het melkschuim en de melk continu in de gaten gehouden. Is het melkschuim voor de cappuccino niet stevig genoeg? De WMF 5000 S+ heeft dit zelf door en corrigeert dit zelf.

Verbeterde canisters

Verbeteringen gelden niet alleen voor warme dranken met koffie. De inhoudscontainers (canisters) voor de cacao zijn aangepast, zodat altijd precies de juiste hoeveelheid cacao in de koffiemachine gaat. De magnetische sluiting van de containers zorgt ervoor dat de kleppen goed sluiten. Zo blijven alle ingrediënten vers.

Door de automatische verstelbare uitloop wordt de koffie op de juiste temperatuur in de koffie geschonken. Daarnaast voorkomt de uitloop op de goede hoogte gespetter.

Uitgebreide mogelijkheden

Door de indrukwekkende capaciteit kunt u ook bij zelfbediening vertrouwen op de WMF 5000 S+. U beslist welke keuzes worden gemaakt en alle inhoudscontainers zijn afsluitbaar. Als u kiest voor de uitvoering met onderzetkast, zorgt een doorloop ervoor dat u extra koffiedik kwijt kunt, zonder oponthoud. Zo kan de grote capaciteit van de WMF 5000 S+ ten volle worden benut.

 

 

 

Vragen over dit product?
Aernout Ariese
Verkoopadviseur