Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Espresso Omni S

Douwe Egberts Espresso Omni S, de compacte alleskunner voor heerlijk verse bonenkoffie op het werk

Douwe Egberts Espresso Omni S

Douwe Egberts Espresso Omni S, de compacte alleskunner voor heerlijk verse bonenkoffie op het werk

  • compact formaat
  • aantrekkelijk geprijsd
  • melk- of cacaovariaties
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Kannenfunctie
opgebouwd uit recyclebare materialenenergiebesparende stand-by
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

U wilt uw klanten en collega's verse bonenkoffie bieden op het werk van hoge kwaliteit? Zonder de hoge kosten van een volautomaat? Zoek niet verder en sla alle fancy baristamachines over.

De Douwe Egberts Espresso Omni S is een doorontwikkeling van de betrouwbare Omni Espresso koffiemachine, met heerlijke koffie. En dat in een kleinere behuizing en een nieuwe vormgeving.

Verse bonenkoffie, geen gedoe

De Espresso Omni S zet rijke koffie uit verse espressobonen met hoge snelheid, zonder dat u in de weer hoeft met cups, pistons of filters.

De Espresso Omni S doet zijn werk met een druk op de knop. Door zijn grote capaciteit van 90 koppen/uur doet de koffiemachine lange tijd achter elkaar zijn werk. Ideaal voor een dagelijkse afname van zo'n 100 koppen koffie op een dag.

Cappuccino, latte macchiato, espresso...

De Espresso Omni S is ontworpen om het beste te halen uit uw koffie en zet naar wens zo ook heerlijke melkkoffies als cappuccino, latte macchiato en caffè latte. de sterkte bepaalt u zelf. Heeft u liever chocolademelk, cacao en wiener melange? Wij stellen de automaat samen naar wens.

Ook voor thee zit u goed met de Espresso Omni S. Door de aparte heetwateruitloop drinkt u thee zonder bijsmaak. Optioneel is zelfs een koudwatermodule mogelijk. Zo drinkt u koel en gezuiverd water op het werk!

Vernieuwd, maar vertrouwd

De Espresso Omni S is een doorontwikkeling van de succesvolle Douwe Egberts Espresso Omni. Deze koffiemachine treft u regelmatig aan op het werk en staat bij ons bekend om de betrouwbare werking, voordelige prijs per kopje en een lange levensduur zonder defecten.

Overtuigd? Vraag een offerte aan rechts bovenaan de pagina. Wij verzorgen graag een vrijblijvende proefplaatsing. Uiteraard bent u welkom om de koffie te proeven in de showroom.

Vragen over dit product?