Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Fresh Brew Omni S

Rijke filterkoffie met vertrouwde kwaliteit

Douwe Egberts Fresh Brew Omni S

Rijke filterkoffie met vertrouwde kwaliteit

  • vernieuwde vormgeving
  • gemakkelijk in onderhoud
  • rijke filterkoffie
Zetsystemen Fresh brew
Dranken Koffie, Espresso, Heet water, Kannenfunctie
opgebouwd uit recyclebare materialen
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

Gewoon een prima kop koffie op het werk zonder gedoe. U krijgt hem met de vernieuwde Fresh Brew Omni S van Douwe Egberts.

Snel gezet, vele keuzemogelijkheid en de vertrouwde smaak van verse filterkoffie zijn de grootste pluspunten van de Fresh Brew Omni S.

Vertrouwde techniek, verbeterd uiterlijk

De Fresh Brew Omni is een doorontwikkeling van de Omni Fresh Brew en heeft een nieuw uiterlijk, maar met vertrouwde techniek. Dit zorgt ervoor dat de koffiemachine zonder oponthoud heerlijke koffie levert.

Veelzijdig en voor iedere locatie

Door de veelzijdigheid en de vele keuzemogelijkheden is de Fresh Brew Omni S geschikt voor in kantoor, de werkplaats of in de vergaderzaal. Door zijn grote capaciteit van 90 koppen per uur doet de koffiemachine lange tijd achter elkaar zijn werk.

Ideaal voor een dagelijkse afname van zo'n 100 koppen koffie op een dag.

Zwarte koffie, café crème, espresso, kan koffie

De Fresh Brew Omni S is ontworpen om het beste te halen uit uw koffie en zet naar wens zo ook espresso, café crème of een volle kan koffie in een keer. 

Ook voor thee zit u goed met de Fresh Brew Omni S. Door de aparte heetwateruitloop drinkt u thee zonder bijsmaak. Optioneel is zelfs een koudwatermodule mogelijk. Zo drinkt u koel en gezuiverd water op het werk!

Overtuigd? Vraag een offerte aan rechts bovenaan de pagina. Wij verzorgen graag een vrijblijvende proefplaatsing. Uiteraard bent u welkom om de koffie te proeven in de showroom.

Vragen over dit product?