Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachine
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Cafitesse Excellence

De Cafitesse Excellence koffieautomaat is uitermate geschikt voor >50 personen. Met deze machine van Douwe Egberts zet u ook diverse koffiespecialiteiten.

Douwe Egberts Cafitesse Excellence

De Cafitesse Excellence koffieautomaat is uitermate geschikt voor >50 personen. Met deze machine van Douwe Egberts zet u ook diverse koffiespecialiteiten.

  • snelle zwarte koffie
  • gemakkelijk in onderhoud
  • volle kan met een druk op de knop
Zetsystemen Liquid
Opties Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
Download de brochure

Over dit product

Het zetsysteem van de Cafitesse Excellence kofieautomaat

Supersnel heerlijke koffie met de Cafitesse Excellence koffieautomaat 

Met het Cafitesse Excellence zetsysteem zet deze koffiemachine in slechts 6 seconden een kop koffie. Binnen een uur kunnen er dus eenvoudig enkele honderden koppen koffie worden gezet. Door middel van een slim energiebesparend programma is de Cafitesse Excellence ook qua stroomverbruik efficiënt.

 

Een mooie koffiemachineDe koffieautomaat is eenvoudig te onderhouden

Het onderhouden van de Cafitesse Excellence is eenvoudig. U kunt simpelweg een nieuw pak Cafitesse koffie in de koffieautomaat plaatsen. Ook het reinigen is makkelijk en daarmee past deze koffiemachine ook in organisaties met een HACCP certificering.

 

 

een close - up van de Cafitesse ExcellenceKoffiespecialiteiten en opties van de Cafitesse Excellence

Deze koffieautomaat kan de volgende specialiteiten zetten; koffie, espresso, heet water, cappuccino met rijk schuimende melk of een kan koffie. Voor elke kop koffie, espresso of cappuccino is de sterkte per kop in te stellen. Optioneel kunnen wij een onderzetkast bij de koffieautomaat leveren, die tevens dient als opslag voor bekers en andere toebehoren.

Heeft u meer aanvullende informatie nodig over de Cafitesse Excellence koffieautomaat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u, iedere werkdag, graag te woord.

Wilt u meer weten over de Cafitesse smaken waaruit u kunt kiezen, klik dan op de volgende link: Cafitesse smaaknavigator

Vragen over dit product?
Daniël Wassink
Verkoopadviseur