Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Instant Omni XL

Douwe Egberts Instant Omni XL is een alleskunner van formaat voor heerlijke instant koffie. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong

Douwe Egberts Instant Omni XL

Douwe Egberts Instant Omni XL is een alleskunner van formaat voor heerlijke instant koffie. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong

  • grote capaciteit
  • grote keuze in dranken
  • hoge snelheid
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
geschikt voor weergave van nieuwsberichten, etc.
Download de brochure

Over dit product

Stijlvolle alleskunner voor koffie op hoge snelheid

Groot kan ook heel stijlvol zijn. De nieuwe Douwe Egberts OmniInstant XL levert indrukwekkende prestaties met een vernieuwd uiterlijk. Rijke instant koffie en vele andere warme dranken, in alle variaties met melk en suiker.

De nieuwe Omni Instant XL zorgt zelfs voor de uitgifte van de bekers. Zo doet deze nieuwe koffiemachine zijn werk zonder oponthoud en zonder dat u er omkijken naar heeft.

 De Omni Instant XL is de ideale koffiemachine voor piekmomenten. Als het moet schenkt de Omni 200 tot 250 kopjes per uur op hoge snelheid. Uw koffie of cappuccino staat in 15 seconden klaar! De Douwe Egberts Omni Instant is hiermee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporthallen of grote bedrijven en wachtruimtes.

Koffie, suiker, melk, chocolade en soep

Ook het aantal keuzes is indrukwekkend. Wilt u instant koffie met melk of suiker, espresso, chocolade of soep? Het kan allemaal, plus de uitgifte van de bijbehorende koffiebeker. Alles wordt verzorgd achter de deur en hierdoor blijft uw koffiecorner opgeruimd. 

Optioneel is zelf een waterkoeler beschikbaar voor de uitgifte van gekoeld water. Ook is het mogelijk om te kiezen voor decafé koffie. Uiteraard zorgt deze Douwe Egberts koffiemachine ook voor heet water voor thee.

Overzicht en gemak

Het kiezen van een kop koffie was nog nooit zo gemakkelijk. Uw klanten en collega’s gebruiken het 13 inch (ruim 33 cm.) kleurentouchscreen, waarop de afbeeldingen staan van de dranken. Verder is het mogelijk om de sterkte in te stellen. Dat geldt voor de koffie, maar ook voor de hoeveelheid melk en suiker.

Opties en accessoires

Deze Douwe Egberts koffiemachine kan worden voorzien van een betaalsysteem voor muntinworp en contactloos betalen. Daarnaast kan een soepcontainer (canister) en een koudwatermodule worden toegevoegd.

Vragen over dit product?