Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Instant Omni XL

Douwe Egberts Instant Omni XL is een alleskunner van formaat voor heerlijke instant koffie. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong

Douwe Egberts Instant Omni XL

Douwe Egberts Instant Omni XL is een alleskunner van formaat voor heerlijke instant koffie. Vraag een offerte aan bij Langerak de Jong

  • grote capaciteit
  • grote keuze in dranken
  • hoge snelheid
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie, Met vaste wateraansluiting
geschikt voor weergave van nieuwsberichten, etc.
Download de brochure

Over dit product

De Omni Instant XL is de ideale koffiemachine voor piekmomenten. Als het moet schenkt de Omni 200 tot 250 kopjes per uur op hoge snelheid. Jouw koffie of cappuccino staat in 15 seconden klaar! De Douwe Egberts Omni Instant is hiermee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporthallen of grote bedrijven en wachtruimtes.

Omni Instant XL zorgt zelfs voor de uitgifte van de bekers. Zo doet deze koffiemachine zijn werk zonder oponthoud en zonder dat er omkijken naar hebt.

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Alleskunner voor koffie op hoge snelheid

Groot kan ook heel stijlvol zijn. De nieuwe Douwe Egberts Omni Instant XL levert indrukwekkende prestaties met een vernieuwd uiterlijk. Rijke instant koffie en vele andere warme dranken, in alle variaties met melk en suiker.

Koffie, suiker, melk, chocolade en soep

Wil je instant koffie met melk of suiker, espresso, chocolade of soep? Het kan allemaal, plus de uitgifte van de bijbehorende koffiebeker. Alles wordt verzorgd achter de deur en hierdoor blijft de koffiecorner opgeruimd. 

Optioneel is zelf een waterkoeler beschikbaar voor de uitgifte van gekoeld water. Ook is het mogelijk om te kiezen voor decafé koffie. Uiteraard zorgt deze Douwe Egberts koffiemachine ook voor heet water voor thee.

Overzicht en gemak

De klanten en collega’s gebruiken het 13 inch (ruim 33 cm.) kleurentouchscreen, waarop de afbeeldingen staan van de dranken. Verder is het mogelijk om de sterkte in te stellen. Dat geldt voor de koffie, maar ook voor de hoeveelheid melk en suiker.

Opties en accessoires

Deze Douwe Egberts koffiemachine kan worden voorzien van een betaalsysteem voor muntinworp en contactloos betalen. Daarnaast kan een soepcontainer (canister) en een koudwatermodule worden toegevoegd.