Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Bravilor Bonamat ISO

De Bravilor ISO zet rijke filterkoffie in een hoge kwaliteit thermoskan. Meld u aan als klant en bestel online bij Langerak de Jong

Bravilor Bonamat ISO

De Bravilor ISO zet rijke filterkoffie in een hoge kwaliteit thermoskan. Meld u aan als klant en bestel online bij Langerak de Jong

  • voor filterkoffie
  • met hoge kwaliteit thermoskan
  • geen wateraansluiting nodig
Zetsystemen Snelfilter
Dranken Koffie, Kannenfunctie
Download de brochure

Over dit product

De Bravilor ISO is een praktische en hoge kwaliteit koffiezetapparaat. De ISO zet gemakkelijk koffie door het vullen van de filterpan met een kraagfilter en snelfilterkoffie. Door gebruik van een snelfilter sachet, gebruikt u met een beweging precies de goede hoeveelheid voor een kan koffie.

Wilt u meer of minder koffie of een andere sterkte, dan kunt u dat uiteraard zelf doseren. U zet zo steeds uw eigen kop koffie zoals u dat wilt. 

Met duurzame rvs thermoskan

Door de stevige rvs vacuum thermoskan wordt de koffie direct gezet in de kan en blijft dit lange tijd warm. Zo kunt u lange tijd vooruit met een kan vers gezette koffie. Door de stevige rvs buitenwand kan de thermoskan tegen een stootje. 

De Bravilor ISO met een waterreservoir voor gebruik op iedere plek

Doordat de Bravilor ISO koffiezetapparaat een eigen waterreservoir heeft, kunt u de ISO gebruiken op iedere plek met een stopcontact. Een vaste wateraansluiting is dus niet nodig. Ideaal voor gebruik in de bouwkeet, op de beursvloer of als extra apparaat voor drukke momenten.  

Vragen over dit product?
Michel Stehouwer
Verkoopadviseur