Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Bravilor Bonamat ISO

De Bravilor ISO zet rijke filterkoffie in een hoge kwaliteit thermoskan. Meld u aan als klant en bestel online bij Langerak de Jong

Bravilor Bonamat ISO

De Bravilor ISO zet rijke filterkoffie in een hoge kwaliteit thermoskan. Meld u aan als klant en bestel online bij Langerak de Jong

  • voor filterkoffie
  • met hoge kwaliteit thermoskan
  • geen wateraansluiting nodig
Zetsystemen Snelfilter
Dranken Koffie, Kannenfunctie, Met waterreservoir
Download de brochure

Over dit product

De Bravilor ISO is een praktische en hoge kwaliteit koffiezetapparaat. De ISO zet gemakkelijk koffie door het vullen van de filterpan met een kraagfilter en snelfilterkoffie. Door gebruik van een snelfilter sachet, gebruik je met een beweging precies de goede hoeveelheid voor een kan koffie. 

Het koffiezetapparaat is bedoeld voor handwatervulling. Wil je meer of minder koffie, of een andere sterkte, dan kun je dat op die manier zelf doseren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact op voor advies! 

Met duurzame rvs thermoskan

Door de stevige rvs vacuum thermoskan wordt de koffie direct gezet in de kan en blijft dit lange tijd warm. Zo kunt u lange tijd vooruit met een kan vers gezette koffie. Door de stevige rvs buitenwand kan de thermoskan tegen een stootje. 

Een waterreservoir 

Doordat de Bravilor ISO koffiezetapparaat een eigen waterreservoir heeft, kun je de ISO gebruiken op iedere plek met een stopcontact. Een vaste wateraansluiting is dus niet nodig. Ideaal voor gebruik in de bouwkeet, op de beursvloer of als extra apparaat voor drukke momenten.