Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Bravilor Bonamat Matic

De Bravilor Matic is een aantrekkelijk vormgegeven koffiezetapparaat voor het snel zetten van verse snelfilterkoffie

Bravilor Bonamat Matic

De Bravilor Matic is een aantrekkelijk vormgegeven koffiezetapparaat voor het snel zetten van verse snelfilterkoffie

  • snel verse filterkoffie
  • met vaste wateraansluiting
  • eigentijds ontwerp
Zetsystemen Snelfilter
Dranken Koffie, Kannenfunctie
gemaakt van recyclebaar rvs
Download de brochure

Over dit product

De Bravilor Matic is een volautomatisch koffiezetapparaat, dat rechtstreeks wordt aangesloten op de vaste wateraansluiting. Koffie toevoegen, kan eronder, klaar. Ideaal voor kleine kantoren, verenigingen en kantines die snel willen genieten van een volle kan snelfilterkoffie.

Door de eenvoudige bediening met druktoetsen, bent u snel vertrouwd met de werking van het apparaat. Na indrukken, gebruikt het apparaat precies de juiste hoeveelheid voor een kan koffie. Een halve kan koffie zetten, kan uiteraard ook.

Eenvoudig en een hoge capaciteit

Met een duidelijk piepsignaal laat de Bravilor Matic weten als de kan snelfilterkoffie klaar is. In 6 minuten staat zo een kan klaar, goed voor zo’n 12 koppen verse snelfilterkoffie. Is het nodig, dan zet de Matic maximaal 120 koppen per uur.

Koffie met behoud van smaak

Nadat de koffie klaar is, kunt u de kan op een van de twee warmhoudplaten laten staan. De zelfregulerende warmhoudplaten van de Bravilor Matic zorgen ervoor dat de koffie op temperatuur blijft én de koffie op smaak blijft.

Wordt het tijd om de Bravilor Matic te ontkalken, dan geeft het apparaat zelf een signaal. Uiteraard kunt u bij Langerak de Jong terecht voor schoonmaakartikel en ontkalker van Bravilor. Deze middelen hebben de juiste samenstelling voor optimale reiniging van Bravilor koffiezetapparaten.

Stijlvolle behuizing, verkrijgbaar in varianten

Door de roestvrijstalen filterpan en de stijlvolle behuizing is de Matic een aanwinst voor uw keuken, pantry of kantine.

De Matic is ook verkrijgbaar in afwijkende uitvoeringen, bijvoorbeeld voor gebruik in de scheepvaart.

 

Vragen over dit product?