Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Bravilor Bonamat Matic Twin

De Bravilor Matic Twin is een stijlvol dubbel koffiezetapparaat voor verse filterkoffie. Vraag een offerte bij Langerak de Jong.

Bravilor Bonamat Matic Twin

De Bravilor Matic Twin is een stijlvol dubbel koffiezetapparaat voor verse filterkoffie. Vraag een offerte bij Langerak de Jong.

  • met vaste wateraansluiting
  • extra capaciteit door dubbele uitvoering
  • snel twee kannen verse filterkoffie
Zetsystemen Snelfilter
Dranken Koffie, Kannenfunctie
goed recyclebaar door gebruik duurzame materialen
Download de brochure

Over dit product

De Bravilor Matic Twin koffiezetapparaat zet snelfilterkoffie op hoge snelheid met groot gemak, en dat met dubbele capaciteit.

Hierdoor zet u in 7 minuten twee volle kannen koffie, goed voor 48 koppen. Door de vaste wateraansluiting doet u dit zonder water bijvullen. De Bravilor Matic Twin doet dit helemaal zelf! 

Ook na het zetten blijft de koffie vers en goed op smaak door de zelfregulerende warmhoudplaten. U kunt kiezen of u de kannen bovenop het apparaat zet of eronder; u heeft in totaal vier plekken waarop u kannen kunt zetten.

Dubbele capaciteit en groot zetgemak

Door de dubbele capaciteit zet u in zeven minuten twee volle kannen en bedient u in een keer een groep van 48 man. De uurcapaciteit van de Bravilor Matic Twin komt daarmee op een indrukwekkend aantal van 228 kopjes. Genoeg voor een zaaltje, sportkantine, kerk of vereniging.

Met een beweging een volle kan

Door het gemakkelijke filtersachet voegt in een beweging de juiste hoeveelheid koffie voor een volle kan. Een sachet in de filterpan, een druk op de knop en de koffie wordt gezet. Iedere keer dezelfde dosering voor constante kwaliteit en de smaak van verse Primo Bravo koffie.

Door de stijlvolle vormgeving en de rvs behuizing is de Matic Twin een visitekaartje voor iedere organisatie.

De Bravilor Matic Twin nog sneller met krachtstroom

Optioneel kan het apparaat worden geleverd voor aansluiting op krachtstroom. Hierdoor kunt u de capaciteit opschroeven naar 260 kopjes per uur en een verkorte zettijd van 6 minuten per kan!

Vragen over dit product?