Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Franke A300

De Franke koffiemachine A300 is een complete machine voor de allerhoogste kwaliteit verse bonenkoffie op het werk, in compact formaat.

Franke A300

De Franke koffiemachine A300 is een complete machine voor de allerhoogste kwaliteit verse bonenkoffie op het werk, in compact formaat.

  • compact formaat
  • hoge kwaliteit bonenkoffie
  • professioneel melkschuim
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
voorbereid op draadloze communicatiegemaakt voor eenvoudig te recyclen materialen
Download de brochure

Over dit product

Barista-kwaliteit bonenkoffie in compact formaat

Bent u zoek naar sublieme bonenkoffie, in compacte afmetingen? De nieuwe Franke A300 voor op het werk levert het u. Een blikvanger, met zijn Zwitserse kwaliteit onderdelen en de inventieve manier van koffiezetten.

Naast de kwaliteit van de koffie, blinkt de Franke A300 uit door gemakkelijke bediening en het onderscheidende uiterlijk. Dit zijn eigenschappen die je ook ziet bij bijvoorbeeld de A400 en de A600.

De keuze voor kwaliteit op het werk

Waarom zou u dan voor op het werk kiezen voor de A300? Deze nieuwe koffiemachine doet hetzelfde als de grote automaten, maar dan in kleiner formaat. Laat u dus niet vooral niet misleiden door de omvang. Deze Franke koffiemachine zet dezelfde hoge kwaliteit koffie die u kent van een barista-koffiebar of restaurant.

Dezelfde kwaliteit ervaart u bij melkkoffie als cappuccino en latte macchiato. In de relatief kleine behuizing heeft Franke de FoamMaster-techniek toegepast

Voor iedere kop het juiste melkschuim

Zoals ook de vormgeving niet standaard is, zo is ook het melkschuim iedere keer anders. De FoamMaster techniek levert u voor iedere warme drank compact melkschuim, afgesteld op uw keuze. Uw cappuccino vraagt namelijk om een andere opbouw en dikte van het schuim dan uw caffé latte. En dat geldt ook voor andere melkkoffies. De Franke koffiemachine weet het, en past het toe. Dat proeft u!

Smaakvol en ruime keuze

Ook voor alle andere warme dranken legt de Franke A300 de lat hoog. Begin de dag bijvoorbeeld met een pittige espresso. Nog steeds niet wakker? Wellicht is de ristretto dan meer iets voor. Keuze te over.

In een keer schoon voor de hele week

Klaar voor de schoonmaak van uw Franke koffiemachine? Hoeft niet, dat gebeurt vanzelf. De Franke A300 heeft een automatisch programma dat de machine regelmatig doorspoelt en de leidingen reinigt. Kalk, residu en vuil krijgen zo niet de kans om zich af te zetten aan de binnenkant van de machine.

De Franke A300 voldoet hiermee aan de richtlijnen voor voedselveiligheid. Voor u blijft alleen de wekelijkse schoonmaakbeurt over. Dat bespaart u een hoop werk, terwijl u verzekert blijft van constante kwaliteit.

Laat u vrijblijvend adviseren over alle voordelen van de Franke A300 bij u het werk. Kies rechts bovenin voor 'Offerte aanvragen' en wij regelen een vrijblijvende proefplaatsing voor u!

Vragen over dit product?