Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Franke A300

De Franke koffiemachine A300 is een complete machine voor de allerhoogste kwaliteit verse bonenkoffie op het werk, in compact formaat.

Franke A300

De Franke koffiemachine A300 is een complete machine voor de allerhoogste kwaliteit verse bonenkoffie op het werk, in compact formaat.

  • compact formaat
  • hoge kwaliteit bonenkoffie
  • professioneel melkschuim
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie, Met vaste wateraansluiting, Met waterreservoir
voorbereid op draadloze communicatiegemaakt voor eenvoudig te recyclen materialen
Download de brochure

Over dit product

Barista-kwaliteit bonenkoffie in compact formaat. Een blikvanger, met zijn Zwitserse kwaliteit onderdelen en de inventieve manier van koffiezetten, de Franke A300.

Naast de kwaliteit van de koffie, blinkt de Franke A300 uit door gemakkelijke bediening en het onderscheidende uiterlijk. Dit zijn eigenschappen die je ook ziet bij bijvoorbeeld de A400 en de A600.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact op voor advies! 

Barista kwaliteit op het werk

Deze koffiemachine doet hetzelfde als de grote automaten, maar dan in kleiner formaat. Laat je niet misleiden door de omvang. Deze Franke koffiemachine zet dezelfde hoge kwaliteit koffie die je kent van een barista-koffiebar of restaurant.

Dezelfde kwaliteit ervaar je bij melkkoffie als cappuccino en latte macchiato. In de relatief kleine behuizing heeft Franke de FoamMaster-techniek toegepast.

Voor iedere kop het juiste melkschuim

De FoamMaster techniek levert voor iedere warme drank compact melkschuim, afgesteld op jullie keuze. De cappuccino vraagt namelijk om een andere opbouw en dikte van het schuim dan caffé latte. En dat geldt ook voor andere melkkoffies. 

In een keer schoon voor de hele week 

De Franke A300 heeft een automatisch programma dat de machine regelmatig doorspoelt en de leidingen reinigt. Kalk, residu en vuil krijgen zo niet de kans om zich af te zetten aan de binnenkant van de machine. De Franke A300 voldoet hiermee aan de richtlijnen voor voedselveiligheid.