Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Instant Bravo

Een koffiemachine met veel ruimte voor variatie. Wij informeren u graag over de Douwe Egberts Instant Bravo koffieautomaat. Geschikt voor 1-15 personen.

Douwe Egberts Instant Bravo

Een koffiemachine met veel ruimte voor variatie. Wij informeren u graag over de Douwe Egberts Instant Bravo koffieautomaat. Geschikt voor 1-15 personen.

  • gemakkelijk in onderhoud
  • eenvoudige bediening
  • modern en compact
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Met vaste wateraansluiting, Met waterreservoir
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Instant Bravo koffiemachine maakt het mogelijk om optimaal te variëren. De koffiemachine biedt ruimte aan drie canisters. Een zwarte koffie, een stevige espresso, een romige cappuccino, warme chocolade en heet water voor thee: het kan allemaal. Daarnaast kun je ook met gemak kannen koffie zetten.

Interesse in deze koffiemachine? Vraag een offerte aan en een vrijblijvende proefplaatsing!

Een moderne en compacte uitvoering

Het strakke, stijlvolle design zorgt ervoor dat de kofieautomaat in vrijwel elke omgeving goed tot zijn recht komt. De Instant Bravo is niet alleen verkrijgbaar met vaste wateraansluiting, maar ook met een afneembaar waterreservoir. In combinatie met het compacte formaat biedt dit de mogelijkheid om de koffievoorziening overal te plaatsen.

Gebruiksvriendelijk

Het eenvoudige bedieningsmenu zorgt ervoor dat je met één druk op de knop en binnen vijftien seconden kunt genieten van een vers kopje koffie. Het onderhoud van deze koffiemachine is al net zo gemakkelijk. De Instant Bravo heeft een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma waarmee je veel tijd bespaart.

Energiezuinig

De Instant Bravo beschikt over een spaarstand, waarmee je energiekosten bespaart en een bijdrage levert aan een beter milieu. Desalniettemin kost het maar 15 seconden om een kopje koffie te zetten.