Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Eversys C2m

Gedreven door passie voor ultieme bean-to-cup kwaliteit heeft Eversys de grenzen van automatische espresso productie tot het extreme weten te verleggen.

Eversys C2m

Gedreven door passie voor ultieme bean-to-cup kwaliteit heeft Eversys de grenzen van automatische espresso productie tot het extreme weten te verleggen.

  • barista kwaliteit
  • gemakkelijk in onderhoud
  • verrassend stil
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melk

Over dit product

Gedreven door passie voor ultieme bean-to-cup kwaliteit heeft Eversys de grenzen van automatische espresso productie tot het extreme weten te verleggen. Traditionele ’Barista kunde’ is vertaald naar sublieme techniek van malen, tamping, temperatuur en bereiding. Samen met de intelligente software controleren we de in-cup kwaliteit constant en corrigeren we volautomatisch waar nodig.

De Eversys C2m koffiemachine is erg geschikt voor pieklocaties. De koffiemachine heeft een 2-kops uitgifte en tegelijkertijd heet water waardoor je snel een grote capaciteit hebt en veel gebruikers in korte tijd kan bedienen. Tot 175 kopjes per uur. Daarnaast maakt de koffiemachine barista waardige koffie. 

Door middel van telemetrie wordt de kwaliteit van de koffie bewaakt. De machine kalibreert vooraf jouw koffie. Per kopje wordt er gemeten of de waardes overeenkomen. Zo niet, dan wordt dit automatisch bijgesteld. Ook onderhoud- en voorraden worden gecontroleerd met telemetrie.

De machine heeft een ingebouwde koppenwarmer.

Interesse? Vraag om een offerte aan voor een vrijblijvende proefplaatsing!

Barista kwaliteit 

Espresso koffie bereiding vergt toegewijde precisie. De juiste optelsom van grammage, maling, druk, temperatuur en de consistente handhaving van extractie tijden zijn van essentieel belang.

Eenvoud

Heldere keuzes op een duidelijk touchscreen. Overzichtelijk door simpele iconen en de mogelijkheid tot eigen afbeeldingen. Alle koffiemachines van Eversys staan in de cloud en worden op afstand gemonitord.

Storing binnen 2 uur opgelost

U kunt Eversys Nederland 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen en dat uiteraard op alle dagen van het jaar. We helpen telefonisch, kijken mee in de telemetry (live informatie van uw espresso machine op onze beeldscherm), kunnen door middel van push control uw machine op afstand resetten. Is dit niet afdoende voor het definitief oplossen van de storing dan komt een monteur binnen maximaal 2x 60 minuten naar u toe. We wisselen dan de getroffen module en reviseren deze in de werkplaats om u minimale downtime te garanderen zodat u snel weer koffies kunt bereiden!