Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Animo OptiVend 2

De Optivend zet snelle koffie in compact formaat, met de configuratie die u wenst. Vraag naar een vrijblijvende offerte bij Langerak de Jong!

Animo OptiVend 2

De Optivend zet snelle koffie in compact formaat, met de configuratie die u wenst. Vraag naar een vrijblijvende offerte bij Langerak de Jong!

  • sterkte van koffie instelbaar
  • 300-900 kopjes per uur
  • keuze voor high speed uitvoering
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Melkpoeder, Kannenfunctie
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

Met de Animo OptiVend 2 heeft u in korte tijd veel koffie

Deze koffieautomaat is zeer geschikt voor organisaties die in korte tijd veel koffie moeten zetten. Binnen twaalf seconden staat er een kopje klaar. De hoge snelheid zorgt voor een uurcapaciteit van 300 - 900 koppen. Dit is wel afhankelijk van de kopinhoud.

Het kan echter nog sneller. U kunt kiezen voor een High Speed uitvoering. Het zetten van een kopje koffie neemt dan maar vijf seconden in beslag.

Andere redenen om deze koffieautomaat te kopen

De Animo OptiVend 2 heeft een gescheiden uitgifte voor heet water. Zodoende komen er geen koffieresten in uw cappuccino of Espresso. De koffieautomaat heeft bovendien in ingebouwde sterkteregeling. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends kiezen voor sterke koffie.  


Extra opties

De Animo OptiVend 2 biedt u een aantal extra opties. Wij kunnen een muntmechanisme laten inbouwen. Op deze manier kunt u een (klein) bedrag vragen voor de consumpties. Ook is het mogelijk om een kannenfunctie toe te voegen aan deze fraaie automaat. 

Heeft u behoefte aan een extra opbergruimte? U kunt bij ons onderzetkasten bestellen. Hier kunt u bijvoorbeeld de koffiebekers en ingrediënten (de koffie, suiker etc.) in kwijt.

* Deze koffiemachine is leverbaar in de kleuren rood, wit en zwart.

Vragen over dit product?