Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachine
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact

De Cafitesse Excellence Compact koffieautomaat is een kleine, maar veelzijdige machine met een uitgebreid aantal zetopties. Ontdek alle mogelijkheden.

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact

De Cafitesse Excellence Compact koffieautomaat is een kleine, maar veelzijdige machine met een uitgebreid aantal zetopties. Ontdek alle mogelijkheden.

  • snelle zwarte koffie
  • gemakkelijk in onderhoud
  • eenvoudige bediening
Zetsystemen Liquid
Opties Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Kannenfunctie
snelle standby-stand en goed geïsoleerde buitenmantel energielabel A+
Download de brochure

Over dit product

Cafitesse Excellence Compact

De Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact is een kleine koffieautomaat die een krachtige kop koffie produceert met de nieuwste technologie. Naast koffie zet u met deze automaat ook espresso, latte macchiato, cappuccino en chocolademelk. Door het compacte formaat is de koffieautomaat overal te plaatsen.

Gebruikersgemak van de Cafitesse Excellence Compact

Deze koffieautomaat is eenvoudig te bedienen, bij te vullen en te reinigen. Het bijvullen van de automaat is in een handomdraai gedaan en schoonmaken kost u slechts tien minuten van uw tijd. Wilt u geen omkijken hebben naar uw koffieautomaat dan kunnen wij als dealer van Douwe Egberts optioneel uw automaat onderhouden en bijvullen.
 

Bent u geïnteresseerd in de Cafitesse Excellence Compact?

Wilt u meer weten over de kleine, maar zeer veelzijdige Cafitesse Excellence Compact van Douwe Egberts, neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onderstaand kunt u alvast de productfolder downloaden voor meer informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze koffiemachine met de groene knop hieronder.

Wilt u meer weten over de Cafitesse smaken waaruit u kunt kiezen, klik dan op de volgende link: Cafitesse smaaknavigator

Vragen over dit product?
Nanette
Verkoop binnendienst