Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000

Zeer hoge kwaliteit koffieautomaat met Fresh Brew zetsysteem. Kies voor de Zia Fresh Brew 6000 koffieautomaat. De koffie heeft een volle body en een rijke smaak.

De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000

Zeer hoge kwaliteit koffieautomaat met Fresh Brew zetsysteem. Kies voor de Zia Fresh Brew 6000 koffieautomaat. De koffie heeft een volle body en een rijke smaak.

  • grote capaciteit
  • grote keuze in dranken
  • optie voor betaalfunctie
Zetsystemen Fresh brew
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
draadloos communiceren met de ConnectMe-appvoor meer dan 92% recyclebaarinstelbare snelle standby-stand en ledverlichting
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

Stijlvolle automaat voor betrouwbare levering van koffie

De Zia Fresh Brew is een koffieautomaat waarbij veel tijd is besteed aan design en duurzaamheid. Door het 10,4” touchscreen is de ZIA een stijlvolle en gemakkelijk te bedienen koffiemachine, met een moderne uitstraling.

Rijk en veelzijdig

Fresh Brew koffie wordt per kop vers gezet. Fresh Brew koffie is te vergelijken met filterkoffie (en wordt over het algemeen goed gewaardeerd). Het Fresh Brew zetsysteem van de Zia zorgt ervoor dat de koffie een volle body heeft en rijk aan smaak is.

Samengevat biedt de De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000 u:

  • prima smaak, vergelijkbaar met snelfilterkoffie
  • sterkte individueel aan te passen
  • veel opties, zoals betalingsmodule en koudwaterunit
  • overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen kleurendisplay

Draadloze communicatie

De Zia Fresh Brew koffieautomaat beschikt over het Connect.Me® systeem. Dit biedt de mogelijkheid om op afstand de instellingen van de koffiemachine te wijzigen en het verbruik af te lezen. De Zia Fresh Brew heeft ook een USB aansluiting. Dit maakt het eenvoudig om beeldmateriaal via het scherm van uw koffieautomaat te tonen. Het digitale 10,4” touch screen is van glas en is stijlvol ontworpen.

Extra opties mogelijk

De Zia biedt niet alleen selecties en configuraties op maat, maar kan daarnaast ook uitgebreid worden met een koudwaterunit, extra grote canisters voor een grotere capaciteit en een afsluitbare onderzetkast. Via een vuildoorvoer kan het afval in een grote afvalbak in de onderzetkast worden opgeslagen, hierdoor hoeft deze minder vaak te worden geleegd. Daarnaast is het ook mogelijk om een betalingsmodule in te laten bouwen. Zo is de koffieautomaat ook geschikt voor gebruik in sport -of schoolkantines.

Vragen over dit product?