Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

De Jong Duke Zia Espresso 8000

De koffieautomaat Zia Espresso 8000 is één van de meest stijlvolle machines in het assortiment van Langerak de Jong. Proef hoe koffie hoort te smaken!

De Jong Duke Zia Espresso 8000

De koffieautomaat Zia Espresso 8000 is één van de meest stijlvolle machines in het assortiment van Langerak de Jong. Proef hoe koffie hoort te smaken!

  • grote keuze in dranken
  • draadloos communiceren
  • barista kwaliteit koffie
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
uitgebreide draadloze communicatie via Connect.Me-systeemvoor meer dan 88% recyclebaarsnelle standby-modus met laag energiegebruik
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

 

Stijlvolle en betrouwbare koffieautomaat

De ZIA Espresso koffieautomaten zijn van hoge kwaliteit. Bij het ontwerp is er veel tijd en aandacht besteed aan design en duurzaamheid. Door de zichtbare bonen en het grote kleuren- touchscreen is de ZIA een stijlvolle koffieautomaat met een moderne uitstraling.

Rijk en veelzijdig in smaak

De vers gemalen bonenkoffie garandeert een heerlijk geurige en pittige kop koffie. Door het espressozetsysteem, dat de espresso onder hoge druk zet, krijgt u koffie van barista-kwaliteit.

Afhankelijk van het aantal gekozen canisters (reservoirs) kunt u met deze koffieautomaat de capaciteit of de keuzemogelijkheden vergroten. U kunt ook kiezen voor twee soorten bonen of zetsystemen.

Het tweede canister kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor cafeïnevrije koffie.  

Digitale mogelijkheden

De ZIA Espresso koffieautomaten beschikken over het Connect.Me® systeem. Dit biedt de mogelijkheid om op afstand de instellingen van de koffiemachine te wijzigen en het verbruik af te lezen.

De Zia Espresso heeft een usb-aansluiting. Dit maakt het eenvoudig om beeldmateriaal (bijvoorbeeld een logo, mededeling) via het scherm van uw koffieautomaat te tonen en deze te wijzigen. Het digitale 10,4” touch screen is van glas en is stijlvol ontworpen. 

Opties en uitbreidingen van deze koffieautomaat

De Zia koffieautomaat biedt niet alleen selecties en configuraties op maat, maar kan daarnaast ook uitgebreid worden met een koudwater unit, een extra of grotere canisters voor een grotere capaciteit en een afsluitbare onderzetkast.

Via een vuildoorvoer kan het afval in een grote afvalbak in de onderzetkast worden opgeslagen, hierdoor hoeft deze minder vaak te worden geleegd. Daarnaast is het ook mogelijk om een betalingsmodule in deze koffieautomaat te laten bouwen.

Vragen over dit product?