Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

De Jong Duke Siro Touch Instant 300

Met deze koffieautomaat op kantoor biedt u uw collega's heerlijke warme dranken aan. Lees snel verder voor meer informatie over deze machine en onze service.

De Jong Duke Siro Touch Instant 300

Met deze koffieautomaat op kantoor biedt u uw collega's heerlijke warme dranken aan. Lees snel verder voor meer informatie over deze machine en onze service.

  • snelle koffie
  • grote capaciteit
  • optie voor betaalfunctie
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
draadloos verbonden met Connect.Me-appgoed te recyclen door gebruik van duurzame materialensnelle standby-stand en energiezuinig scherm
Download de brochure

Over dit product

Eenvoud, strak design en snelheid

Door het strakke ontwerp heeft u een overzichtelijk, eenvoudig te bedienen koffieautomaat. De instant koffie garandeert een snelle koffie uitgifte en is daardoor zeer geschikt als veel mensen in korte tijd een kop koffie willen en voor het zetten van kannen koffie. Afhankelijk van het aantal gekozen canisters kunt u de capaciteit of de keuzemogelijkheden vergroten. Ook kunt u kiezen voor 2 koffiecanisters, zodat u de optie Decafé kunt toevoegen.

Bekerplatformen met verlichting en sensoren

De bekerplatformen van deze veelzijdige koffieautomaat geven met verlichting aan op welk platform de beker kan worden neergezet, daarnaast wordt er getecteerd of de beker daadwerkelijk is neergezet op het platform. De platformen kunnen eenvoudig worden opgeklapt om een thermoskan te plaatsen. Dat maakt deze koffieautomaat zeer handig. 

Volop uitbreidingsmogelijkheden 

U kunt bij de Siro Touch instant koffiemachine een bijpassende onderzetkast aanschaffen, in deze onderzetkast kunt u eventueel een koudwater unit aansluiten. Het is ook mogelijk om een betalingsmodule aan te sluiten.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen

Een koffieautomaat is geen simpel product. Het kan dus heel goed mogelijk zijn dat u nog vragen heeft over de Siro Touch Instant 300. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij staan u graag te woord.

Vragen over dit product?
Michel Stehouwer
Verkoopadviseur