Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

De Jong Duke Siro Touch Espresso 900

Siro Touch espresso voor heerlijke koffie van verse bonen. Vraag een proefplaatsing aan!

De Jong Duke Siro Touch Espresso 900

Siro Touch espresso voor heerlijke koffie van verse bonen. Vraag een proefplaatsing aan!

  • snelle koffie
  • grote keuze in dranken
  • optie voor betaalfunctie
Zetsystemen Espressobonen, Fresh brew
Opties Koffie, Espresso, Cappuccino, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
draadloos verbonden met de Connect.Me-appvoor meer dan 88% te recyclen
Download de brochure

Over dit product

Koffiebonen én fresh brew

Met de Siro Touch kunt u met één koffieautomaat aan de wensen voldoen van uw medewerkers en bezoekers. De koffieautomaat kan namelijk een verse kop koffie van vers gemalen koffiebonen zettten en ook een smaakvolle kop koffie van fresh brew zetten. Ook is de sterkte van de koffie eenvoudig in te stellen met het touchscreen. Kortom uw gebruikers kunnen eenvoudig een kop koffie zetten die zij lekker vinden. 

Grote capaciteit

De Siro Touch Espresso 900-serie heeft een extra grote capaciteit. De machine is groter van omvang, waardoor de canisters groter zijn. Ook is het mogelijk om nog extra grote canisters te plaatsen. Tevens biedt deze serie de optie om een bekermechanisme in te bouwen. U heeft dan geen losse bekers meer naast uw machine. 

Bekerplatformen met verlichting en sensoren

De bekerplatformen van deze veelzijdige koffieautomaat geven met verlichting aan op welk platform de beker kan worden neergezet, daarnaast wordt er getecteerd of de beker daadwerkelijk is neergezet op het platform. De platformen kunnen eenvoudig worden opgeklapt om een thermoskan te plaatsen. 
 

Mogelijkheden en uitbreidingen

Naast de vele mogelijkheden zoals; koffie, espresso, cappuccino, chocolademelk, heet water en optioneel suiker in de automaat, zijn er ook andere uitbreidingen mogelijk voor het zakelijk gebruiken van deze koffieautomaat. Zo kan er een betalingsmodule worden ingebouwd en kan er een onderzetkast worden meegeleverd voor een professionele uitstraling. Deze kunt u gebruiken voor de opslag van onder andere suikersticks, creamersticks en roerstaafjes. U kunt hier ook een koudwater unit in aansluiten en/of een doorvoer plaatsen om afval in op te slaan, door de grotere afvalbak hoeft u hem minder vaak te legen.

Vragen over dit product?
Daniël Wassink
Verkoopadviseur