Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jura WE8

Luxe afwerking, hoogwaardige materialen en vormgeving. Maar vooral heerlijke verse koffie van espressobonen. Maak kennis met de Jura WE8 bij Langerak de Jong!

Jura WE8

Luxe afwerking, hoogwaardige materialen en vormgeving. Maar vooral heerlijke verse koffie van espressobonen. Maak kennis met de Jura WE8 bij Langerak de Jong!

  • eenvoudige bediening
  • groot waterreservoir
  • aantrekkelijke vormgeving
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Melk, Met waterreservoir
draadloze communicatie met de Jura Smart Coffee appduurzame materialen voor gemakkelijk recyclensnelle standby-functie
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De vernieuwde Jura WE8 in twee onderscheidende uitvoeringen bedienen u met nog rijkere koffie op het werk. De maalmolens van deze koffiemachine zijn opnieuw ontworpen en van hogere kwaliteit. Daar bovenop zorgt het Pulse Exctraction Process voor nog betere extractie van het hete water met de koffie.

Hiermee zet u heerlijke koffie van verse bonen, plus nog 11 andere warme dranken als cappuccino, latte macchiato, espresso en uiteraard heet water voor thee.

U kunt 's ochtends een sterke kop koffie drinken en 's middags koffie van normale sterkte. Daarbij zijn er acht standen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om de bereidingstemperatuur via twee standen te bepalen.

Interesse in deze alleskunner? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen contact op voor advies! 

Een extra feature

Wat deze automaat speciaal maakt is dat u per gebruik de hoeveelheid van de ingrediënten kunt bepalen. Op moment A kiest u voor veel bonen en op moment B kiest u voor minder van het desbetreffende ingrediënt.

Die keuzevrijheid krijgt u ook bij de bereiding van warme dranken met melkschuim. De uitloop voor het G2-microschuim is traploos in hoogte verstelbaar, zodat u zonder vlekken de lekkerste melkkoffies maakt.

TFT-kleurendisplay

U maakt een makkelijk en snel via het TFT-kleurendisplay. De One-Touch-functie laat u eenvoudig de speciliteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop maken. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Ingebouwde reiningsprogramma 

De Jura WE8 heeft een ingebouwd schoonmaak- en ontkalkingsprogramma. Met één druk op de knop wordt het reinigingssysteem gestart waardoor de koffieautomaat (weer) optimaal kan worden gebruikt. Ook op de levensduur heeft dit een positieve werking.