Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Jura WE8

Luxe afwerking, hoogwaardige materialen en vormgeving. Maar vooral heerlijke verse koffie van espressobonen. Maak kennis met de Jura WE8 bij Langerak de Jong!

Jura WE8

Luxe afwerking, hoogwaardige materialen en vormgeving. Maar vooral heerlijke verse koffie van espressobonen. Maak kennis met de Jura WE8 bij Langerak de Jong!

  • eenvoudige bediening
  • groot waterreservoir
  • aantrekkelijke vormgeving
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Heet water, Melk
draadloze communicatie met de Jura Smart Coffee appduurzame materialen voor gemakkelijk recyclensnelle standby-functie
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

De Jura WE8 koffieautomaat is van alle gemakken voorzien

Met deze koffieautomaat bent u in de gelegenheid om verschillende warme dranken te drinken. Een kopje koffie of cappuccino is maar een greep uit de twaalf mogelijkheden.

Door de zestraps aroma G3-molen, die de automaat heeft worden de Espressobonen vers gemalen. Zonder verlies van het aroma.

U kunt 's ochtends een sterke kop koffie drinken en 's middags koffie van normale sterkte. Daarbij zijn er acht standen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om de bereidingstemperatuur via twee standen te bepalen.

Een extra feature van de WE8

Wat deze automaat speciaal maakt is dat u per gebruik de hoeveelheid van de ingrediënten kunt bepalen. Op moment A kiest u voor veel bonen en op moment B kiest u voor minder van het desbetreffende ingrediënt.

Het reinigingsprogramma van deze koffieautomaat

De Jura WE8 heeft een ingebouwd schoonmaak- en ontkalkingsprogramma. Met één druk op de knop wordt het reinigingssysteem gestart waardoor de koffieautomaat (weer) optimaal kan worden gebruikt. Ook op de levensduur heeft dit een positieve werking.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van deze productpagina? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om u van op maat gemaakte adviezen te voorzien.

Vragen over dit product?
Aernout Ariese
Verkoopadviseur