Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Espresso Omni

Met deze koffieautomaat maakt u alle koffievariaties van verse espressobonen. In no-time gezet, met vele mogelijkheden voor uitbreiding en aanpassing.

Douwe Egberts Espresso Omni

Met deze koffieautomaat maakt u alle koffievariaties van verse espressobonen. In no-time gezet, met vele mogelijkheden voor uitbreiding en aanpassing.

  • grote capaciteit
  • barista kwaliteit koffie
  • gemakkelijk in onderhoud
Zetsystemen Espressobonen, Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
weergave van nieuwsfeeds en uitlezen van tellersenergielabel A
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

 

Krachtige alleskunner voor smaakvolle koffie en keuzevrijheid

Met deze automaat heeft u heel veel mogelijkheden op koffiegebied. Natuurlijk: heerlijke rijke koffie uit vers gemalen bonen. Maar ook cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en veel andere warme dranken. De Omni heeft ook een heet water functie en levert alle dranken met hoge snelheid. 

Keuze is snel en overzichtelijk gemaakt

Het 10 inch HD-touchscreen waarmee u de koffieautomaat kan bedienen geeft dit product een moderne uitstraling die de mogelijkheid biedt om maar liefst 90 kopjes koffie per uur te zetten met zetsnelheden die er toe doen:

  • 34 seconden        (kopje zwarte koffie)
  • 24 seconden        (kopje cappuccino)
  • 400 seconden      (een kan koffie, bij het instant zetsysteem)

Uw eigen voorkeur staat voorop

Met deze D.E. koffieautomaat kunt u de sterkte en de hoeveelheid suiker en melk instellen naar uw behoeften. 's Ochtends heeft u wellicht sterkere koffie nodig dan 's middags. De Espresso Omni koffieautomaat geeft u deze keuze.

Weergave van nieuws en info

In de korte tijd dat uw koffie wordt bereid, hoeft u zich niet te vervelen. Door de uitgebreide mogelijkheden voor draadloze communicatie kunt u via een RSS-feed het nieuws en het weerbericht lezen. Daarnaast is er ruimte voor een extra feed, bijvoorbeeld van uw eigen organisatie. Uiteraard is het mogelijk om zonder veel moeite uw bedrijfslogo of boodschap te tonen op het scherm. 

Vragen over dit product?