Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Douwe Egberts Barista ONE

Met deze koffieautomaat maakt u veel verschillende koffievariaties. Start de werkdag met een heerlijke Lungo of Espresso. Vraag vrijblijvend informatie aan!

Douwe Egberts Barista ONE

Met deze koffieautomaat maakt u veel verschillende koffievariaties. Start de werkdag met een heerlijke Lungo of Espresso. Vraag vrijblijvend informatie aan!

  • grote capaciteit
  • Italiaanse look
  • optie voor twee soorten koffiebonen
Zetsystemen Espressobonen
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melk, Melkpoeder, Suiker
goed te recyclen dankzij duurzame materialenlaag energiegebruik in standby-modus
Download de brochure

Over dit product

Alle variaties mogelijk met de Barista ONE

Met de Barista One van Douwe Egberts maakt u alle koffievariaties. De koffieautomaat is zeer veelzijdig. Daarom is deze Douwe Egberts variant voor ieder soort gebruiker geschikt. Er zijn twee varianten. De Barista One Instant en de Barista verse melk.

De automaat biedt aan 15 - 25 personen warme dranken, met een dagcapaciteit van ongeveer 100 kopjes. Zeer interessant voor MKB'ers. 

  • De koffie staat binnen 30 seconden klaar.Barista koffie
  • De zettijd van een cappuccino is 40 seconden.

De kenmerken van de Douwe Egberts Barista ONE

De koffieautomaat heeft een bonencanister met een inhoud van 1.35 kg. Het is daarom niet nodig om het canister vaak bij te vullen. 

De machine beschikt over een aparte wateruitloop. Op deze manier komen er geen koffieresten in uw hete water.

De automaat beschikt over een touchscreen waarmee u de consumpties kunt uitkiezen. Via dit scherm kunt u ook de koffiesterkte en de suiker- en melk hoeveelheid bepalen. Met een simpele uitbreiding voor cacao levert de Barista One u ook de lekkerste chocolademelk. 

Aan u de keuze

U kunt zelf kiezen hoe de watertoevoer wordt ingeregeld: De koffieautomaat kan aan de waterleiding worden aangesloten of er kan een watertank van 5,2 liter worden ingebouwd.

Er is een optie om een tweede maler en een dubble bonenhouder te plaatsen voor 2 typen bonen. 

Tevens kunt u kiezen tussen intant melk of verse melk. Door het plaatsen van de versemelkeenheid wordt de machine 25 cm breder.

Het is ook mogelijk om een betaalsysteem in te laten bouwen (muntmechanisme) en er is een optie voor contactloos betalen.

Vragen over dit product?