Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

De Jong Duke Zia Instant 1000

De Zia Instant 1000 koffiemachine zet snelle koffie voor grote groepen in vele variaties. Voor een andere kop koffie op het werk.

De Jong Duke Zia Instant 1000

De Zia Instant 1000 koffiemachine zet snelle koffie voor grote groepen in vele variaties. Voor een andere kop koffie op het werk.

  • gemakkelijk in onderhoud
  • gescheiden heet water uitgifte
  • alle koffievariaties mogelijk
Zetsystemen Instant
Dranken Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Suiker, Kannenfunctie
voor ong. 90% recyclebaar, afhankelijk van uitvoeringsnelle standby-modus mogelijk
Download de brochure Download het schoonmaakplan

Over dit product

        Offerte aanvragen

De voordelen van de Zia Instant 1000

Deze koffieautomaat van De Jong Duke is onderhoudsarm en staat bekend om de snelle uitgifte, de grote capaciteit en de moderne uitstraling. In ongeveer 12 seconden staat uw kopje koffie klaar. De Zia Instant 1000 heeft een gescheiden heet water uitgifte. Op deze manier komen er geen koffieresten in uw (thee)water terecht. Een ander groot voordeel is dat u de koffiesterkte per consumptie kunt afstellen. Daarnaast heeft deze Zia een kannenfunctie.

Andere kenmerken van deze koffieautomaat

De automaat heeft een touchscreen waarmee de consumpties geselecteerd kunnen worden. Zet eerst het kopje of beker onder het uitgiftepunt en kies daarna uw gewenste warme drank. Met de Zia Instant 1000 kunt u alle koffievariaties maken.

Deze koffieautomaat komt prima tot zijn recht bij organisaties die met piekmomenten te maken hebben. U kunt in korte tijd veel mensen bedienen. Handig voor bijvoorbeeld sportverenigingen. 

Andere mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende extra opties. Wij kunnen een betalingsmodule in laten bouwen waardoor u een bedrag voor de consumpties kunt vragen. Ook kunt u bij ons onderzetkasten aanvragen. Hier kunt u alle toebehoren zoals koffiebekers in kwijt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies over deze machine? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Op werkdagen staan we u graag te woord.

Vragen over dit product?