Langerak de Jong
  • Official dealer Douwe Egberts koffiemachines
  • Rijke melanges van Primo Bravo koffie
  • Op afspraak geleverd

Etna Espresso Compact

Proef het aroma van versgemalen bonen met de Etna Espresso Compact. Heerlijke volle smaak en een visitekaartje voor uw organisatie!

Etna Espresso Compact

Proef het aroma van versgemalen bonen met de Etna Espresso Compact. Heerlijke volle smaak en een visitekaartje voor uw organisatie!

  • grote keuze in dranken
  • compact formaat
  • gescheiden heet water uitgifte
Zetsystemen Espressobonen
Opties Koffie, Espresso, Cappuccino, Wienermelange, Cacao, Heet water, Melkpoeder, Kannenfunctie
voor meer dan 80% recyclebaarA++ bij gebruik van energiespaarstand
Download de brochure

Over dit product

 

Veel variatie in compact formaat

De Etna Espresso Compact zet in circa 35 seconden een Café Crème. De Etna Espresso Compact doet dat voor grotere afdelingen en kleinere organisaties, met een uitgekiend design. Hierdoor komt de koffieautomaat tot grote prestaties met beperkte afmetingen. 

 

Breed scala aan koffievariaties

De Etna Espresso Compact heeft een canister voor espressobonen, voor topping en één voor cacao. Dit maakt het mogelijk om vele koffievariaties te kiezen. 

Verdubbel het aantal gebruikers

Heeft u een organisatie met meer dan 20 gebruikers? Het is ook mogelijk om twee machines naast elkaar te plaatsen met daartussenin een koppenwarmer, zo kunnen er tot wel 40 personen gebruik maken van de machines. Optioneel is kannenfunctie, zo kunt u nog sneller koffie zetten voor meerdere gebruikers in één keer. 

Alle keuze met de extra opties

De Etna Espresso Compact kan gemakkelijk worden uitgebreid met een betaalmodule voor plaatsing op openbare plekken. Handig voor kantines en sporthallen. Voor bedrijven en instellingen is een koppenwarmer ernaast een aantrekkelijke optie aanvulling. Optioneel kan de capaciteit worden vergroot met een extra grote inhoudscontainer (canister). 

Gemakkelijk te plaatsen

De Etna Espresso Compact is slechts 52,4 cm hoog, waardoor de koffiemachine meestal past onder de keukenkastjes en makkelijk te plaatsen is. Het is ook mogelijk om de machine te plaatsen op een onderzetkast.

Proefplaatsing mogelijk

Wilt u de koffiemachine uitproberen op uw locatie? Dat is mogelijk. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Vragen over dit product?
Daniël Wassink
Verkoopadviseur