HomeAutomatenCup-a-Soup automaten

Cup-a-Soup automaten

Informatie aanvragen

Door het kopen van een Cup-a-Soup automaat creëert u een meerwaarde voor uw kantine of restaurant. Het fijne aan een Cup-a-Soup automaat is dat er geen losse zakjes aan te pas komen. Deze Cup-a-Soup automaten maken namelijk gebruik van een handig doseersysteem, waardoor de losse zakjes voorgoed verleden tijd zijn. Hierdoor is het klaarmaken van een heerlijke Cup-a-Soup nog eenvoudiger dan voorheen. Met één druk op de knop heeft u namelijk een smakelijk tussendoortje in handen.

Cup-a-Soup tabletop                                              Cup-a-Soup mini automaat

Cup-a-Soup tabletopcup a soup automaat

Deze Cup-a-Soup automaat is geschikt voor 25 tot 250 gebruikers. De automaat heeft een professionele uitstraling en is daarom geschikt voor bedrijven, kantines en scholen. De Cup-a-Soup automaat biedt ruimte voor 3 smaken welke naar keuze kunnen worden geplaatst in de automaat. De bediening is eenvoudig en de soep is snel te verkrijgen, zonder geklungel met Cup-a-Soup zakjes. Een muntsysteem en een boiler behoren tot de opties. 

 

De Cup-a-Soup mini automaat is geschikt voor maximaal 25 gebruikers. De automaat heeft een professionele uitstraling en kan 3 smaken bevatten. Met deze automaat hoeft u geen Cup-a-Soup zakjes meer open te scheuren en hoeft u niet meer de inhoud in uw bekertje te schenken. De Cup-a-Soup automaat is eenvoudig te onderhouden en makkelijk te plaatsen. De automaat werkt zonder muntinworp, daarom is deze Cup-a-Soup automaat te adviseren voor professionele bedrijven met minder dan 25 gebruikers. 

Bekijk de brochure                                                             Bekijk de brochure 


Zeven smaken voor uw Cup-a-Soup automaat

In totaal kunt u bij ons zeven smaken Cup-a-Soup kopen voor automaten. U kunt dus variëren met de smaken in de automaat. De volgende smaken bieden wij aan voor Cup-a-Soup automaten:

Bekijk alle cup-a-soup artikelen uit ons assortiment.

Cup-a-Soup bekers

                                           

                           

 

 

 

 

Cup-a-soup bekers kopen


Meer informatie over een Cup-a-Soup automaat

Wenst u meer informatie te ontvangen over de Cup-a-Soup automaten van Langerak de Jong, dan horen wij dat uiteraard graag van u. Wij informeren u ook graag over de extra’s die wij te bieden hebben voor uw Cup-a-Soup automaat, zoals een carrousel, clip-on’s en sachethouders.

Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via
079 - 362 05 15

Heeft u minder dan 10 medewerkers?
Dan adviseren wij u om losse
Cup-a-Soup zakjes te bestellen in onze webshop!