Langerak de Jong

Frisdrankautomaat kopen? Langerak de Jong adviseert u.

VRAAG OFFERTE AAN

Naast warme dranken kunt u medewerkers en uw klanten heerlijk gekoelde frisdrank aanbieden  met een frisdrankautomaat. En dat op elk moment van de dag. Met een frisdrankautomaat heeft u altijd iets aan te bieden. Langerak de Jong begeleidt u graag en ontzorgt bij de exploitatie.

De juiste frisdrankautomaat: 

  • is op maat geselecteerd. De juiste capaciteit, uitstraling en betalingsfuncties
  • heeft de juiste vulling. Wij koppelen de juiste automaat aan de gewenste inhoud
  • heeft een contract op maat. Onze adviseur rekent het u voor.
  • staat er goed verzorgd bij. Onze full service operating vult, reinigt en beheert de automaat graag bij u op locatie.    

Bijvoorbeeld 

  • frisdrankautomaat of combi met snoep en koek
  • met een capaciteit van 75 tot 660 blikjes
  • pet-flessen capaciteit, varierend van 210 - 400 stuks, maar ook voor glazen flesjes
  • betalen met cash, biljetten en contactloos betalen met NFC
  • frisdrankenautomaat kopen of frisdrankautomaat huren

Coca-Cola automaat kopen


Ruime keuze in modellen

Langerak de Jong biedt diverse soorten frisdrankautomaten aan waarin blik-, pet- en glasflesjes gecombineerd kunnen worden. De verschillen tussen deze automaten zitten hem in de afmetingen, capaciteit en het aantal selectieknoppen. Graag bespreekt onze verkoopadviseur met u wat uw wensen zijn. 

Combi automaat kopen of huren

Frisdrankautomaat of combiautomaat?

Wilt u naast frisdrank ook zoetwaren en koeken aan kunnen bieden in één automaat? Dan kunnen wij u een combi-automaat bieden. Deze vendingautomaten zijn zeer robuust en beschikken over vele functies, zoals het instellen van artikelen voor de knoppen en alle mogelijke betaalsystemen (inclusief contactloos met NFC). U kunt zelf kiezen welke artikelen u in uw automaat wilt aanbieden.

Bekijk de brochures

Langerak de Jong is daarnaast official dealer van Douwe Egberts koffiemachines. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een WMF koffiemachine en een nieuwe Jura koffiemachine

Neem contact op!

Heeft u interesse in onze frisdrankautomaten en heeft uw organisatie minimaal 75 tot 100 werknemers? Neem contact met ons op voor maatwerk op uw locatie!

Onze automaten zijn ontworpen voor organisaties vanaf 75 - 100 medewerkers en daarboven, in combinatie met afname van ons assortiment. Heeft uw organisatie minder medewerkers? Dan is de exploitatie helaas niet rendabel.