Langerak de Jong

Frisdrankautomaat kopen? Laat je adviseren.

Naast warme dranken kun je medewerkers en de klanten heerlijk gekoelde frisdrank aanbieden  met een frisdrankautomaat. En dat op elk moment van de dag. Met een frisdrankautomaat heb je altijd iets aan te bieden. Langerak de Jong begeleid je graag en ontzorgt bij de exploitatie.

De juiste frisdrankautomaat: 

  • is op maat geselecteerd. De juiste capaciteit, uitstraling en betalingsfuncties
  • heeft de juiste vulling. Wij koppelen de juiste automaat aan de gewenste inhoud
  • heeft een contract op maat. Onze adviseur rekent het je voor.
  • staat er goed verzorgd bij. Onze full service operating vult, reinigt en beheert de automaat graag bij jullie op locatie.    

Bijvoorbeeld 

  • frisdrankautomaat of combi met snoep en koek
  • met een capaciteit van 75 tot 660 blikjes
  • pet-flessen capaciteit, varierend van 210 - 400 stuks, maar ook voor glazen flesjes
  • betalen met cash, biljetten en contactloos betalen met NFC
  • frisdrankenautomaat kopen of frisdrankautomaat huren

 

Coca-Cola automaat kopen

Ruime keuze in modellen

Langerak de Jong biedt diverse soorten frisdrankautomaten aan waarin blik-, pet- en glasflesjes gecombineerd kunnen worden. De verschillen tussen deze automaten zitten hem in de afmetingen, capaciteit en het aantal selectieknoppen. Graag bespreekt onze verkoopadviseur wat jullie wensen zijn. 

 

 

Combi automaat kopen of huren

 

Frisdrankautomaat of combiautomaat?

Wil je naast frisdrank ook zoetwaren en koeken aan kunnen bieden in één automaat? Dan kunnen wij je een combi-automaat bieden. Deze vendingautomaten zijn zeer robuust en beschikken over vele functies, zoals het instellen van artikelen voor de knoppen en alle mogelijke betaalsystemen (inclusief contactloos met NFC). Je kunt zelf kiezen welke artikelen je in de automaat wilt aanbieden.

Bekijk de brochures

Neem contact op!

Heb je interesse in onze frisdrankautomaten en heeft jullie organisatie minimaal 75 tot 100 werknemers? Neem contact met ons op voor maatwerk op jouw locatie!

Onze automaten zijn ontworpen voor organisaties vanaf 75 - 100 medewerkers en daarboven, in combinatie met afname van ons assortiment. Heeft jullie organisatie minder medewerkers? Dan is de exploitatie helaas niet rendabel.