HomeAutomatenFrisdrankautomaten

Een nieuwe frisdrankautomaat voor op het werk kopen?

     MEER INFO

Langerak de Jong voorziet organisaties al jarenlang van de lekkerste koffie voor op het werk, naast thee en andere kantinebenodigdheden. Maar naast warme dranken kunt u medewerkers en uw klanten ook heerlijk gekoelde frisdrank aanbieden.

Bij Langerak de Jong vindt u een passende frisdrankautomaat voor gekoelde blikjes, petflessen en/of glasflesjes. Zo kunt u in onze frisdrankautomaten niet alleen Coca Cola en Fanta aanbieden, maar ook Aquarius en Chaudfontaine. Wij bieden u een totaalassortiment voor uw frisdrankautomaat aan.

Frisdrankautomaten van Langerak de Jong

  • beschikbaar als frisdrankautomaat of combi met snoep en koek
  • capaciteit van 75 tot 660 blikjes
  • pet-flessen capaciteit, varierend van 210 - 400 stuks, maar ook voor glazen flesjes
  • betalen met cash, biljetten en contactloos betalen met NFC
  • frisdrankenautomaat kopen of frisdrankautomaat huren

Coca-Cola automaat kopen


Frisdrankautomaat

U heeft bij Langerak de Jong de keuze uit verschillende merken en groottes frisdrankautomaten. Zo vindt u bij ons automaten waar 75 blikjes in kunnen, maar ook automaten waar wel 660 blikjes in passen. Daarnaast bieden wij u frisdrankautomaten waar ook petflessen in kunnen, variërend van 210 tot zo'n 400 stuks. U kunt kiezen of u een frisdrankautomaat wilt huren of kopen.


Ruime keuze in modellen

Langerak de Jong biedt diverse soorten frisdrankautomaten aan waarin blik-, pet- en glasflesjes gecombineerd kunnen worden. De verschillen tussen deze automaten zitten hem in de afmetingen, capaciteit en het aantal selectieknoppen. Graag bespreekt onze verkoopadviseur met u wat uw wensen zijn. 

Combi automaat kopen of huren

Frisdrank- of combi-automaat?

Wilt u naast frisdrank ook zoetwaren en koeken aan kunnen bieden in één automaat? Dan kunnen wij u een combi-automaat bieden. Deze vendingautomaten zijn zeer robuust en beschikken over vele functies, zoals het instellen van artikelen voor de knoppen en alle mogelijke betaalsystemen (inclusief contactloos met NFC). U kunt zelf kiezen welke artikelen u in uw automaat wilt aanbieden.

Wij bieden onze frisdrank en combi-automaten alleen aan in combinatie met afname van ons totaalassortiment.

Bekijk de frisdrankautomaten brochures

Heeft u interesse in onze frisdrankautomaten? Vul dan hier het bel me terug verzoek in.