Langerak de Jong
Moeilijke keuze?

De perfecte koffiemachine is de machine die precies past in uw organisatie. Langerak de Jong biedt vrijwel alle merken machines én heeft de technische kennis in huis om alle machines te onderhouden. Zoekt u een nieuwe koffiemachine? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Pieter Nelisse
Verkoopadviseur.

Geadviseerde koffieautomaten

24 resultaten

Koffiemachine kopen? Met het juiste advies komt u er wel. 

Het selecteren van de juiste koffiemachine voor op het werk, kan lastig zijn. Voor uw budget wilt u het beste resultaat. Wilt u onafhankelijk advies van een betrouwbare speler met tientallen jaren ervaring. Maak hierboven een eerste vergelijking, dan adviseren wij u graag. 

Langerak de Jong is official dealer van Douwe Egberts, voor een Douwe Egberts koffiemachine voor u op maat.  Dat is ook mogelijk voor een stijlvolle Jura koffiemachine.

Maar dat wil niet zeggen dat wij deze koffiemachines adviseren. In onze showroom in Zoetermeer kunt u ook terecht voor een WMF koffiemachine, De Jong Duke koffieautomaat of een Animo koffiemachine. Uw voorkeur en smaak staat voorop, en daar zoeken wij het juiste merk bij. Koop of huur, dat beslist u zelf. En naar wens met full service automatenverzorging.

Ideale combi met Primo Bravo, de lekkerste koffie op het werk  

Vraag naar de combinatie van een nieuwe koffiemachine en ons eigen merk koffie Primo Bravo! De kans is groot dat u bespaart op de inkoopkosten. Primo Bravo is A-kwaliteit koffie en wordt in beheer van totaalleverancier en koffie groothandel Langerak de Jong voor u gebrand. 

Ook voor alle toebehoren, food en non-food kunt u terecht bij ons.  Bekijk ons assortiment en dien het online in als bestellijst, dan brengen wij voor deze artikelen een offerte uit aan u!

 

Vergelijk
producten geselecteerd Selectie wissen