HomeAutomatenWaterkoelers

Waterkoelers

 

DIRECT ADVIES 

Watercoolers van Langerak de Jong

Waterkoelers hebben veel voordelen voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Waterkoelers staan aantrekkelijk, leveren heerlijk fris gekoeld water en zijn onmisbaar in een gezonde levensstijl. Uit welke waterkoeler tapt u binnenkort een glas koud gezuiverd water?   

Goed voor de vitaliteit

Water is goed voor de gezondheid. Zeker als uw collega's veel werk zittend doorbrengen, is water een uitkomst. En een waterkoeler op het werk stimuleert medewerkers om vaker water te drinken. Goed voor de vitaliteit en een stimulans om het ziekteverzuim naar beneden te brengen. Afwisseling bengt u er vanzelf in, in combinatie met ons assortiment siropen!

Alle keuze in waterkoelers

Geen zin in gesleep met grote bottles water? Steeds vaker kiezen onze klanten voor een waterkoeler met vaste wateraansluiting. Altijd water bij de hand, maar door het filter gezuiverd en gekoeld. Een heerlijke gezonde afwisseling. 

Kopen of huren?

U kunt kiezen voor het kopen (of huren) van een waterkoeler die u aan kunt sluiten op uw waterleiding of voor een waterkoeler waar u een bottle van 18,9 liter op plaatst. Wanneer uw bottles op zijn, bestelt u bij ons eenvoudig nieuwe bottles mineraalwater. Ook kunt u bij ons waterbekers bestellen. 

 

Oasis 

Aquacool Design B4

Aquacool Design B4 watercooler bij Langerak de Jong

Aquacool 4400 
    

Aquacool 4800

                        De Aquacool 4800 watercooler bij Langerak de Jong             

BROCHURE BROCHURE BROCHURE

BROCHURE

Interesse in onze waterkoelers? Vul het bel-me-terug verzoek in!

Vul hieronder het aantal medewerkers in. Heeft u minder medewerkers? Dan valt u helaas buiten de doelgroep.