HomeEigen merkDienstenAutomatenverzorging

Full-operating: geen omkijken meer naar uw automaten

U wilt uw medewerkers en uw gasten een lekker tussendoortje aanbieden. Een verse cappuccino, een gevulde koek, een broodje gezond, een hartige notenreep of een blikje frisdrank: er is altijd wel iemand die er helemaal aan toe is. Dankzij de Full service automatencatering van Langerak de Jong grijpt niemand mis. Langerak de Jong biedt Full operating voor zowel uw koffieautomaten, frisdrankautomaten als snackautomaten. Zo heeft u een volledige voorziening waar u geen omkijken naar heeft en waar uw medewerkers en bezoekers gebruik van kunnen maken.

Delegeer het schoonmaak- en onderhoudswerk van uw snackautomaat en koffiemachine

U heeft geen omkijken naar het bijvullen, schoonmaken en onderhouden van uw snackautomaten en koffiemachines. Laat dit over aan de professionele operators van Langerak de Jong door middel van Full operating. Wij zorgen ervoor dat uw automaat altijd klaar is voor gebruik. Zo voorkomt u storingen en uw automaten zijn altijd goed gevuld en zien er verzorgd uit.


Altijd een gevulde frisdrankautomaat en koffiemachine

Door ons geavanceerde telemetriesysteem kunnen wij online de voorraad in uw automaat volgen, zodat wij op tijd uw automaat komen bijvullen. Hoe vaak wij dat doen, varieert van dagelijks tot wekelijks of maandelijks. Wij gaan in elk geval zorgvuldig om met de houdbaarheidsdata van de foodproducten. Heeft u een automaat met muntgeldbetaling? Wij verzorgen de verwerking van cashgeld. Ook andere betaalsystemen zijn mogelijk.

Verzorgingsconcept op maat voor uw automaten

Full operating automatencatering leveren we in vele vormen. De mate van verzorging, de bezoekfrequentie, de bezoekdagen en de inhoud van de automaten worden in overleg bepaald. Onze verkoopadviseur bespreekt met u welke vorm van Full operating het beste bij uw organisatie past. Wij geven graag persoonlijk advies en maken voor u een offerte op maat.

ContactFolder automatenverzorging