Langerak de Jong

Doelgroepen

Langerak de Jong biedt haar diensten aan in vele doelgroepen. Omdat de wensen van bedrijven, scholen en sportverenigingen van elkaar afwijken, hebben wij verschillende brochures gemaakt die op de doelgroep zijn afgestemd.  

Bedrijvenfolder: Uw persoonlijke adviseur

Langerak de Jong is uw totaalleverancier voor onder andere koffie, thee, suiker, soepen, frisdranken, zoetwaren en papierwaren. In onze bedrijvenfolder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vervullen graag de rol van persoonlijke adviseur voor uw onderneming als het aankomt op het leveren van food en non-food artikelen. Ervaar het voordeel van Langerak de Jong en maak na het lezen van de brochure een afspraak met uw persoonlijke adviseur. 

Scholenfolder: Uw persoonlijke adviseur

Voor onder andere koffie, thee, suiker, frisdranken, zoetwaren en gezonde snacks is Langerak de Jong uw totaalleverancier. Wij zijn er ook voor de schone toiletten en gevulde dispensers. In onze scholenfolder vindt u meer informatie over wat wij voor u, als school, kunnen betekenen. Voor de facilitaire afdeling vervullen wij graag de rol van persoonlijke adviseur als het aankomt op de levering van food en non-food artikelen. Wilt u ook het voordeel ervaren van Langerak de Jong, lees dan de brochure en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Sportfolder: Uw persoonlijke coach

Voor uw sportvereniging zoekt u een totaalleverancier die uw koffie, thee, suiker, zoetwaren, frisdranken en snacks kan verzorgen. Langerak de Jong is graag uw totaalleverancier. In onze sportfolder leest u welke zaken wij u uit handen kunnen nemen als het aankomt op de levering van food en non-food artikelen. Lees onze sportfolder en maak een afspraak met onze adviseur, zodat u zelf kunt ervaren wat het voordeel is van Langerak de Jong als totaalleverancier voor uw sportvereniging.