HomeBedrijfsinformatieService groothandel

Gevoel voor de markt

Klant worden

Bij Langerak de Jong volgen wij de marktontwikkeling in diverse branches op de voet. Dit vanwege onze omvangrijke klantenkring, verdeeld over diverse branches. Bij onze uitgebreide commerciële afdeling geven ze u graag een advies op maat. Of het nu gaat om een advies in producten en assortiment, automaten, nieuwe producten of een uitbreiding van uw service aan afnemers of medewerkers, onze adviseurs staan u met raad en daad terzijde. Met ruim 90 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies.Inclusief service

Graag helpen wij u bij uw inkopen om de kosten te beheren door doelmatig te werken en tegen concurrerende prijzen te leveren. Door middel van onze eigen chauffeurs en vrachtauto's leveren wij stipt, snel en betrouwbaar. En omdat onze service niet ophoudt bij de deur zet de chauffeur uw bestelling keurig bij u binnen. Onze verkoopbinnendienst doet alles om u zo prettig mogelijk te helpen en antwoord te geven op uw vragen. Onze vertegenwoordiger kunt u beschouwen als uw persoonlijke adviseur. Kortom: wij leveren inclusief service. 

Vrachtwagen Langerak de Jong

 

Optimaal bestelgemak

Dankzij een ver doorgevoerde automatisering wordt uw bestelling snel en accuraat verwerkt. U kunt uw bestelling via internet plaatsen, maar u kunt de bestelling ook doorbellen op het door u gewenste tijdstip. Ook kunt u kiezen voor een bestel- of faxlijst. Het systeem houdt uw bestelhistorie bij en we maken voor u een lijst met meest bestelde artikelen, zodat u deze makkelijk opnieuw kunt bestellen. Zo kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden. 

Doelgroepen

Langerak de Jong kan zijn klanten onderverdelen in een aantal subgroepen, te weten:

Klant worden