Langerak de Jong

Bestelgemak en service met 5000+ artikelen

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Koffiemachines huren of kopen, de lekkerste koffie, thee of kantinebenodigdheden: als u het overlaat aan Langerak de Jong, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit onmisbare deel van uw bedrijfsvoering.

Langerak de Jong verzorgt dit graag voor u. Dat doen wij sinds 1923 door de juiste beslissingen te maken bij het aanbod van koffie, thee, kantinebenodigdheden en diensten.

Klanten waarderen ons voor de levering van producten en diensten. Maar zeker ook door onze service en aandacht. Niet voor niets worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9,6!

Alle kantinebenodigdheden snel op werk met Langerak de Jong

Dat zeggen er meer, denkt u. En dat klopt, alleen onze klanten zeggen dat met ons. Deze aanpak zit al vele jaren in het dna van ons bedrijf.

Een soepel lopende organisatie is te herkennen 

Is de dienstverlening van uw bedrijf in orde? Dat laat u zien door een goed product of goede dienst. Maar dat toont u ook door uw gastvrijheid, door lekkere koffie en thee, een bedrijfskantine met een verantwoord aanbod, gevulde hygiënedispensers op het toilet en een schoon interieur.

U heeft het op voorraad met ons assortiment van meer dan 5000 producten in onze webshop. 

Wij nemen u graag werk uit handen met onze onderscheidende aanpak:

  • koffiemachines, koffie, thee en naar wens service en onderhoud
  • het voordeel en de kwaliteit van ons eigen merk koffie Primo Bravo 
  • gemakkelijk online bestellen uit een ruim assortiment (meer dan 5000 artikelen)
  • uw order op afspraak bezorgd door eigen bezorgdienst
  • snelle service van eigen technische dienst
  • voorraadbeheer door ons verzorgd, bij u op werk
  • operating: vullen, onderhouden en reinigen van uw automaten
  • ook voor snackautomaten, frisdrankautomaten en combiautomaten
  • voordelige Routeverkoop voor kleinere bedrijven

Inclusief service

Graag helpen wij u bij uw inkopen om de kosten te beheren door doelmatig te werken en tegen concurrerende prijzen te leveren. Door middel van onze eigen chauffeurs en vrachtauto's leveren wij stipt, snel en betrouwbaar.

En omdat onze service niet ophoudt bij de deur zet de chauffeur uw bestelling keurig bij u binnen. Onze klantenservice geeft u via de site en telefonisch antwoord op uw vragen. 

Onze vertegenwoordiger, vermeld op de overzichtspagina van uw bedrijfsaccount, kunt u beschouwen als uw persoonlijke adviseur. Kortom: wij leveren inclusief service. 

Ingericht op snelheid en gemak

In onze webshop heeft u uw Vaste bestellijst altijd bij de hand, ziet u uw bestelhistorie, betaalgegevens en leverdata. Daarnaast is de website de snelste manier om met ons in contact te komen, samen met ons telefoonnummer 079 3 62 05 15. 

Maak in minder dan 2 minuten kennis met onze vernieuwde webshop:Langerak de Jong richt zich met name op de volgende doelgroepen:

MELD U AAN ALS KLANT

 

Artikel plaatsen