HomeBedrijfsinformatieService groothandel

Gevoel voor de markt

Klant worden

Bij Langerak de Jong volgen wij de marktontwikkeling in diverse branches op de voet. Dit vanwege onze omvangrijke klantenkring, verdeeld over diverse branches. Bij onze uitgebreide commerciële afdeling geven ze u graag een advies op maat. Of het nu gaat om een advies in producten en assortiment, automaten, nieuwe producten of een uitbreiding van uw service aan afnemers of medewerkers, onze adviseurs staan u met raad en daad terzijde. Met ruim 90 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies.

Inclusief service

Graag helpen wij u bij uw inkopen om de kosten te beheren door doelmatig te werken en tegen concurrerende prijzen te leveren. Door middel van onze eigen chauffeurs en vrachtauto's leveren wij stipt, snel en betrouwbaar. En omdat onze service niet ophoudt bij de deur zet de chauffeur uw bestelling keurig bij u binnen. Onze verkoopbinnendienst doet alles om u zo prettig mogelijk te helpen en antwoord te geven op uw vragen. Onze vertegenwoordiger kunt u beschouwen als uw persoonlijke adviseur. Kortom: wij leveren inclusief service. 

Vrachtwagen Langerak de Jong

 

Optimaal bestelgemak

Bijna al onze klanten bestellen in de webshop van Langerak de Jong. Niet verassend, want hierdoor bestelt u met het grootste gemak uit ons assortiment van meer dan 4500 artikelen. Op onze site heeft u uw vaste bestellijst altijd bij de hand, ziet u uw bestelhistorie, betaalgegevens en leverdata. Daarnaast is de website de snelste manier om met ons in contact te komen, samen met ons telefoonnummer 079 3 625 015. 

Langerak de Jong richt zich met name op de volgende doelgroepen:

Klant worden