Langerak de Jong

Bestelgemak en service met 5500+ artikelen

Koffiemachines huren of kopen, de lekkerste koffie, theekantinebenodigdheden en hygiëne producten: als je het overlaat aan Langerak de Jong, hoef je je geen zorgen te maken over dit onmisbare deel van jullie bedrijfsvoering.

Langerak de Jong verzorgt dit graag voor jullie. Wij bieden het totaalassortiment aan voor bedrijven, scholen, instellingen en sportverenigingen. Dat doen wij sinds 1923 door de juiste beslissingen te maken bij het aanbod van koffie, thee, kantinebenodigdheden en diensten.

Klanten waarderen ons voor de levering van producten en diensten. Maar zeker ook door onze service en aandacht. Niet voor niets worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9,5!

Dat zeggen er meer, denk je. En dat klopt, alleen onze klanten zeggen dat met ons. Deze aanpak zit al vele jaren in het dna van ons bedrijf.

Een soepel lopende organisatie is te herkennen 

Alle kantinebenodigdheden snel op werk met Langerak de Jong

Is de dienstverlening van jullie bedrijf in orde? Dat laat je zien door een goed product of goede dienst.

Maar ook door jullie gastvrijheid, lekkere koffie en thee, een bedrijfskantine met een verantwoord aanbod, gevulde hygiënedispensers op het toilet en een schoon interieur.

Je hebt het op voorraad met ons assortiment van meer dan 5500 producten in onze webshop

Wij nemen je graag werk uit handen met onze onderscheidende aanpak:

 • koffiemachines, koffie, thee en naar wens service en onderhoud 
 • het voordeel en de kwaliteit van ons eigen merk koffie Primo Bravo 
 • gemakkelijk online bestellen uit een ruim assortiment (meer dan 5500 artikelen)
 • uw order op afspraak bezorgd door eigen bezorgdienst
 • snelle service van eigen technische dienst
 • voorraadbeheer door ons verzorgd op het werk
 • operating: vullen, onderhouden en reinigen van de automaten
 • ook voor snackautomaten, frisdrankautomaten en combiautomaten


Inclusief service

Graag helpen wij je bij jullie inkopen om de kosten te beheren door doelmatig te werken en tegen concurrerende prijzen te leveren. Door middel van onze eigen chauffeurs en vrachtauto's leveren wij stipt, snel en betrouwbaar.

En omdat onze service niet ophoudt bij de deur zet de chauffeur de bestelling keurig bij je binnen. Onze klantenservice geef je via de site en telefonisch antwoord op jouw vragen. 

Onze vertegenwoordiger, vermeld op de overzichtspagina van jullie bedrijfsaccount, kun je beschouwen als jullie persoonlijke adviseur. Kortom: wij leveren inclusief service. 

Ingericht op snelheid en gemak

In onze webshop heb de Vaste bestellijst altijd bij de hand. Je ziet de bestelhistorie, betaalgegevens en leverdata. Daarnaast is de website de snelste manier om met ons in contact te komen, samen met ons telefoonnummer 079 3 62 05 15. 

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES AAN

 

Maak in minder dan 2 minuten kennis met onze vernieuwde webshopLangerak de Jong richt zich met name op de volgende doelgroepen:

 • bedrijven
 • scholen
 • instellingen
 • sportverenigingen

VRAAG GRATIS JE OFFERTE AAN