Langerak de Jong

WMF koffiemachine kopen? Met goed advies kiest u de juiste automaat

 

Wel eens een Café Frappé gedronken op het werk? De koude koffiedrank is een absolute aanrader voor warme dagen. De koffiedrank met koud melkschuim frist heerlijk op, dankzij het koude melkschuim. Tegelijkertijd heeft het koffie als onmisbaar bestandsdeel. Wilt u deze originele drank serveren aan collega's of klanten? Als visitekaartje voor je organisatie? Of gewoon omdat het kan? Een WMF koffiemachine levert het.  

WMF koffiemachine: een visitekaartje op het werk

Het is een van de opvallende voordelen van een WMF koffiemachine op het werk. Met de enorme mogelijkheden in dranken en variaties onderscheidt de Duitse fabrikant zich van andere merken. Een WMF is daarmee niet alleen een machine die zorgt dat iedereen koffie en thee krijgt. De stijlvolle en compacte 1100 S, maar ook de indrukwekkende 9000 S bieden ongekende mogelijkheden tot variatie.

WMF koffiemachine kopen doe je bij Langerak de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Drinkt u 's ochtends liever sterkere koffie en 's middags een latte macchiato? Of 's middags cafenïevrije koffie? In hoeveelheid, sterkte en verhouding is de keuze aan u. Overigens, voor iedereen die geen zin heeft in gedoe: met één druk op de knop wordt onder hoge druk een smaakvolle kop verse bonenkoffie gezet.

Zelfbediening op werk of daarbuiten

De grote variatie is een belangrijke reden waarom een WMF koffiemachine veel gezien wordt op openbare plekken als tankstations, sporthallen, kantines, winkels en congrescentra. Ook het eenvoudig te bedienen touchscreen en de aantrekkelijke strakke vormgeving draagt daar aan bij. Maar de WMF is ook een representatieve koffiemachine voor op het werk. Met name voor recepties en ontvangstruimtes zijn de koffieautomaten een uitkomst, vanwege het gemak bij zelfbediening.

Een WMF koffiemachine kan op dit soort plekken geruime tijd alleen worden gelaten. De koffiemachine voert zelf het dagelijks onderhoud uit. Daarnaast biedt de onderzetkast een opvangruimte voor koffieresidu. Hierdoor kan de machine ongestoord zijn werk uitvoeren, zonder onderbrekingen. Gecombineerd met het duurzame materiaalgebruik heeft u weinig omkijken naar een WMF koffiemachine op de werkvloer. Terwijl u geniet van rijk gezette koffie, met een maximale capaciteit van maar liefst 350 kopjes. De koffie bij de kleinere modellen is overigens van dezelfde hoge kwaliteit.  

Interesse in een WMF koffiemachine?

Proef de koffie uit een van onze modellen in de showroom. Of vraag naar een vrijblijvende proefplaatsing!