Langerak de Jong

Kantinebenodigdheden, goed contact én een gratis JBL speaker

Met de feestdagen voor de deur is de kans groot dat u binnenkort wordt verrast met een Kerst-attentie van een leverancier. Een mooie kaart, kalender of misschien zelfs een kerstpakket. Ook Langerak de Jong mocht een paar keer voor Kerstman spelen de afgelopen tijd. Een leuk extraatje van Coco-Cola, bovenop de reguliere bezorging van koffie op het werk, thee en alle andere kantinebenodigdheden.

In onze actiefolder no. 5 gaven wij twee JBL Charge 3 draagbare speakers weg aan klanten die 5 trayen Coca-Cola frisdrank bestelden. Dat deden veel bedrijven, maar het lot viel en twee gingen er met de prijs vandoor. AWL Techniek en Aannemers- en wegenbouwbedrijf Versluys & Zn. werden bij ons laatste bezoek verrast met de speaker.

Bezorging volgens afspraakActies bij Langerak de Jong
Vertegenwoordiger Pieter Nelisse mocht de speaker overhandigen aan het kantinepersoneel van AWL Techniek. En hij komt er graag, zo vertelt hij. ‘Het contact met AWL Techniek verloopt goed, ook door de aanvullende afspraken die we hebben gemaakt’, vertelt Nelisse. ‘Zo komt onze chauffeur op verzoek van AWL Techniek vroeg langs met de bestelling op een werkdag. Alle kantinebenodigdheden, koffie en thee zijn dan op voorraad aan het begin van de werkdag. Doordat Langerak de Jong de ritten zelf inroostert, konden we tegemoet komen aan deze wens van AWL Techniek. En met dit cadeau hebben we ze erg blij gemaakt.’

Acties bij Langerak de JongBreed assortiment en een extraatje
Versluys & Zn. werd door vertegenwoordiger Michel Stehouwer verrast met de draagbare speaker. Versluys bestelt een breed pakket kantinebenodigdheden uit het assortiment van Langerak de Jong. ‘En dat zijn vaak best grote orders. Als er dan een actie loopt, maak je vanzelf kans op leuke extraatjes zoals deze’, legt Stehouwer uit.

Ook een extraatje bij uw kantinebenodigdheden?
Klanten van Langerak de Jong die de JBL speaker zijn misgelopen kunnen de actuele acties doornemen. Zo geven wij bijvoorbeeld een doos Hoppe-koekjes weg bij 3 dozen fairtrade Primo Bravo koffie en ontvangen theeliefhebbers gratis theeglazen bij Pickwick thee. 

Interesse in onze acties en dienstverlening?
Neem contact op en maak kennis met de voordelen van Langerak de Jong!