Langerak de Jong

Koffiebeker wordt toiletpapier

Koffiebekers worden steeds meer gerecyceld. En toiletpapier van duurzame herkomst is geen unicum meer. Waarom zou Langerak de Jong van meerwaarde zijn als u wil verduurzamen op dit vlak? 

Door toenemende vraag naar koffiebekers met minder impact op het milieu, groeit ons assortiment in duurzaam geproduceerde koffiebekers. Dit is absoluut een trend. En eentje die niet meer verdwijnt. Meer producenten bieden ons de keuze om duurzame koffiebekers aan te bieden bij u. En wij sporen op onze beurt klanten aan om over te stappen.

Duurzame productie bij duurzame bedrijven
Daarnaast zoeken we gericht naar producenten die maatregelen nemen bij de productie van uw koffiebekers. Dat kan bijvoorbeeld zitten in een minder uitstoot van CO2 bij de productie, maar ook bij de afvalverwerking en de herkomst van de grondstoffen.

Maar een product van hoge kwaliteit kan alsnog een belasting zijn voor het milieu als het gewoon wordt weggegooid bij het restafval.

Dat is waar Langerak de Jong zijn waarde bewijst. Wij bieden niet alleen duurzame keuzes aan. Soms zijn wij de schakel die ervoor zorgt dat deze producten echt duurzaam worden.Koffiebekers, maar dan duurzaam

Koffiebekers? Beautiful Cups!
Koffiebekers, bijvoorbeeld. Die kunt u bij ons bestellen en het daarbij houden. Maar als u daarnaast zich ook aanmeldt voor het duurzame concept van Beautiful Cups, halen wij ze ook op bij u.

Deze koffiebekers houden wij apart van het restafval en geven wij mee met Renewi. Deze verwerkt de bekers en levert ze aan bij Wepa in Swalmen (Limburg).

Wepa is in staat om de coating te scheiden van het karton en er cellulose uit te winnen, de basis voor toilet- en handdoekpapier. En omdat wij koffiebekers van onze klanten daar naartoe sturen én wij het toiletpapier in ons assortiment hebben, wilden we dat met eigen ogen zien bij Wepa.

Het toiletpapier van Satino is ook gewoon beschikbaar voor al onze klanten in onze webshop. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om ook handdoekjes voor in het toilet te bestellen.

Dat zijn echte resultaten op het gebied van cradle-to-cradle. Resultaten die er niet zouden zijn als duurzaam geproduceerde koffiebekers gewoon bij u in de prullenbak zouden verdwijnen.

Geen zorgen, geen extra kosten
U ziet de kostenstijgingen al aankomen? Geen zorgen. De koffiebekers van Beautiful Cups zijn gemaakt om drie keer te worden gebruikt. En als dit bij u op het werk ook wordt gedaan, betaalt u gegarandeerd niet meer voor de inkoop van koffiebekers dan nu het geval is.

Zo blijft er alleen duurzaam papier over van uw bekers en de zekerheid dat u dit aanpakt op een verantwoorde manier. Wij zijn overtuigd geraakt van het grote winst in duurzaam ondernemen. Heeft u ook interesse in deze unieke cradle-to-cradle oplossing? Maak kennis met Beautiful Cups!