Langerak de Jong

Zet de eerste stap naar een Gezonde Schoolkantine met Langerak de Jong

Bent u beheerder van een schoolkantine? Dan weet u dat de ontwikkelingen op het gebied van voeding snel gaan. Gezonde voeding staat bij steeds meer scholen in de belangstelling. Wilt u aanhaken? Maak gebruik van onze kennis en behaal het predicaat Gezonde Schoolkantine! 

Ook wij zien dat opvattingen over voedsel sterk veranderen. Overgewicht, met name bij kinderen en jongeren, is een serieus probleem. En steeds meer ouders vragen hun school om stappen te zetten naar een gezonder aanbod van eten en drinken.

Klanten vragen ons ook om mee te denken. Deze vraag nemen wij serieus. Wij zijn daarom in september 2019 partner geworden van Jongeren op Gezond Gewicht. 
Gezonde Schoolkantine predicaat

Dit landelijke programma zet samen met maatschappelijke organisaties en bedrijven serieuze stappen naar een gezonder aanbod van eten en drinken op school. Maar wat heeft u eraan?

Wij zetten de drie grootste voordelen voor u op een rij.

U bent klaar voor de toekomst
Wilt u zicht echt laten onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten? U kunt het predicaat Gezonde Schoolkantine verdienen, de zilveren of misschien wel de gouden schaal. Het predicaat kunt u zien als een onderscheiding voor een verantwoord assortiment. Het laat zien dat u gezonde voeding serieus neemt en dat uw kantine of lunchroom klaar is voor de toekomst!

Andersom geldt het ook. Niets is verplicht. U hoeft uw assortiment niet aan te passen. U hoeft geen aandacht te besteden aan gezonde voeding. Maar op termijn haalt de concurrentie u in. Want zij doen het wel. De trend is overduidelijk. Ouders met kinderen, besteden meer aandacht aan gezonde voeding en gezond leven. Niet meegaan met deze trend betekent op lange termijn omzetverlies.

U heeft vanaf nu de beschikking over een leverancier én kennispartnerGezonde Schoolkantine ook bij op school?
Krijgt u op school vragen of uw aanbod gezonder kan? Wordt er op school aandacht besteed aan een gezonde leefstijl? Neem contact op met ons, wij komen graag vrijblijvend langs.

Bij u op locatie onderzoeken wij hoe uw kantine of lunchroom gezonder kan. Dat aanbod is geheel vrijblijvend en het advies is gratis. Als u besluit om gezonder eten en drinken op te nemen, nemen wij deze producten op in uw Vaste Bestellijst. Net zo gemakkelijk en overzichtelijk als daarvoor.

U bent van meerwaarde voor de school
Ouders vragen steeds vaker aan scholen om een gezonde leefstijl te promoten. Vanaf nu bent u een deel van de oplossing voor het schoolbestuur en ouders. U kunt namelijk direct deze wens in de praktijk brengen door contact op te nemen met ons. Het is niet van de een op de andere dag klaar. Maar binnen een dag zet u wel de eerste stappen naar een Gezonde Schoolkantine. Pak de kans en doe mee!