Langerak de Jong

Een goede cappuccino is teamwork

 

Cappuccino op het werkWil je de rijke smaak van cappuccino ervaren op het werk? Zonder teveel te betalen? De vertegenwoordigers bij Langerak de Jong adviseren jullie graag en vrijblijvend over de juiste samenwerking tussen machine, installatie en ingrediënten.

Wat heb je nodig voor een geslaagde cappuccino op het werk? Een koffieautomaat, denk je?! Dat klopt. Maar denk je wel eens na over de rest? Bij Langerak de Jong weten we wat er komt kijken voor dit soort melkspecialiteiten.

Wij zetten de top-3 op een rijtje, die zorgen voor een constante hoge kwaliteit van jouw cappuccino, flat white en latte macchiato op het werk.

Om met het laatste te beginnen: een keer een geslaagde cappuccino zetten kan best. Alleen dan moet je zelf in de weer met een maalmolen, koffieautomaat en opschuimer. Koffiemachines van nu kunnen hetzelfde. En die doen er slechts 40 seconden over. En dit komt in de buurt van de juiste afstelling! 

Plug and play?
Zomaar een koffieautomaat van de plank kopen en aanzetten is niet genoeg. Een professional installeert de machine graag voor je en stelt bijvoorbeeld de maalgraad van de bonen af op de melange naar jullie wens. Daarnaast kan meteen jouw persoonlijke voorkeur worden ingesteld.

Een goede cappuccino is gemaakt van de juiste ingredienten die afgestemd zijn op elkaar, in de juiste verhouding. Een cappuccino is namelijk opgebouwd uit lagen. Espresso, maar ook melk en melkschuim. En dat niet door elkaar, maar boven op elkaar.

Gelaagdheid
Hoge kwaliteit ingredienten, zoals bijvoorbeeld verse melk, zorgen ervoor dat de lagen niet te snel vermengen met elkaar. En je de kenmerkende gelaagdheid van cappuccino, flat white of latte macchiato proeft. Met erboven een stevige schuimkraag van verse melk of topping
. Of met het voordelige alternatief melkproduct.

Wel de lusten, niet de kosten
Wil je de rijke smaak van cappuccino ervaren op het werk? Zonder teveel te betalen? De specialisten bij Langerak de Jong adviseren je graag en vrijblijvend over de juiste samenwerking tussen machine, installatie en ingrediënten.

Neem contact op voor koffie op het werk