Langerak de Jong

Een goede cappuccino is teamwork

 

Cappuccino op het werkWilt u de rijke smaak van cappuccino ervaren op het werk? Zonder teveel te betalen? De specialisten bij Langerak de Jong adviseren u graag en vrijblijvend over de juiste samenwerking tussen machine, installatie en ingrediënten.

Wat heeft u nodig voor een geslaagde cappuccino op het werk? Een koffieautomaat die cappuccino zet voor u. Logisch. Maar denkt u wel eens na over de rest? Bij Langerak de Jong weten we wat er komt kijken voor dit soort melkspecialiteiten.

Wij zetten de top-3 op een rijtje, die zorgen voor een constante hoge kwaliteit van uw cappuccino, flat white en latte macchiato op het werk.

Om met het laatste te beginnen: een keer een geslaagde cappuccino zetten kan best. Alleen dan moet u zelf in de weer met een maalmolen, koffieautomaat en opschuimer. Als u niet in de horeca werkt, heeft u daar niet de tijd voor. Koffiemachines van nu kunnen hetzelfde. En die doen er slechts 40 seconden over. Komt dat in de buurt van cappuccino die met de hand is gezet? Met de juiste afstelling van de koffiemachine wel.

Plug and play?
Zomaar een koffieautomaat van de plank kopen en aanzetten is dus niet genoeg. Een professional installeert de machine graag voor u en stelt bijvoorbeeld de maalgraad van de bonen af op de melange die u wilt. Daarnaast kan meteen uw persoonlijke voorkeur worden ingesteld.

Denkt u wel eens na over de ingrediënten voor cappuccino? Er bestaat niet iets als cappuccinopoeder voor de koffiemachine. Een goede cappuccino is gemaakt van de juiste ingredienten die afgestemd zijn op elkaar, in de juiste verhouding. Een cappuccino is namelijk opgebouwd uit lagen. Espresso, maar ook melk en melkschuim. En dat niet door elkaar, maar boven op elkaar.

Gelaagdheid
Hoge kwaliteit ingredienten, zoals bijvoorbeeld verse melk, zorgen ervoor dat de lagen niet te snel vermengen met elkaar. En je de kenmerkende gelaagdheid van cappuccino, flat white of latte macchiato proeft. Met erboven een stevige schuimkraag van verse melk of topping
. Of met het voordelige alternatief Melkproduct.

Doen deze ingrediënten nu bij u op het werk niet waarvoor ze bedoeld zijn? Dan heb je alleen een dure Koffie Verkeerd op het werk. En zo is goedkoop duurkoop.

Wel de lusten, niet de kosten
Wilt u de rijke smaak van cappuccino ervaren op het werk? Zonder teveel te betalen? De specialisten bij Langerak de Jong adviseren u graag en vrijblijvend over de juiste samenwerking tussen machine, installatie en ingrediënten.

Neem contact op voor koffie op het werk