Langerak de Jong

De Animo koffiemachine met prijswinnend design

De Nederlandse producent Animo heeft meer dan 70 jaar ervaring in het maken van prima koffiemachines. Duurzaam, betrouwbaar en handig in gebruik. Animo koffiemachines als de OptiMe, Optivend, Combi-Line en de OptiFresh staan al jaren in ons assortiment.

Daar is sinds kort een koffiemachine bijgekomen met verrassende eigenschappen. Verrassend vergeleken met andere Animo-machines, maar zeker ook als je hem vergelijkt met andere merken. 

De Animo Optime, op de markt sinds 2019, is de bijzondere nieuwe aanwinst. En zeker de moeite waard om onder de aandacht te brengen voor zakelijke gebruikers.

Vraag een offerte aan voor de Animo OptiMe

Opvallende extra’s in compact design
Deze Animo koffiemachine is het antwoord op de trend dat zakelijke gebruikers steeds vaker vragen om de rijke koffie van verse espressobonen. Een steeds vaker gebruikte zetmethode. Er zitten echter opvallende extra’s aan de OptiMe.

Animo OptiMe past in iedere omgeving

Allereerst: De Animo OptiMe heeft een opvallend scherp design. Dit ontwerp is in 2019 onderscheiden met een Red Dot Design Award. Deze internationale onderscheiding is een bevestiging van kwaliteit in een goed ontwerp.

Bij de toekenning van deze prijs gaat het niet alleen om het uiterlijk. De koffiemachine als geheel moet onderscheidend zijn ten opzichte van andere.   

Eerste klas duurzame onderdelen
Ondanks de aandacht voor het uiterlijk, zit er daarom ook binnenin overtuigende kwaliteit. De Animo OptiMe zet met weinig geluid professionele koffie uit espressobonen.

De Italiaanse zetgroep en hoogwaardige keramische maalschijven van het Zwitserse Ditting zorgen voor de volle smaak met precies de juiste sterkte.

Maar er is plek voor meer. Samen met de bijpassende melkkoeler en het geavanceerde melksysteem wordt ook de lekkerste cappuccino en latte macchiato gemaakt.

De Animo OptiMe met hoge kwaliteit onderdelen

Standaard uitvoering?
Andere koffiemachines van Animo kunnen dit ook. Zo zet de Optibean verse bonenkoffie met een minimum aan afmetingen en zet de Optivend in sneltempo goede instantkoffie met een grote capaciteit.

Maar opnieuw: het uiterlijk zorgt voor een belangrijk pluspunt. De standaarduitvoering is was al goed voor een Red Dot Design Award, met uw persoonlijke voorkeur maakt u van de Optime een unieke verschijning.

De Animo OptiMe kan worden uitgevoerd zoals u dat wil. Dat heeft u vast vaker gehoord, maar we bedoelen niet alleen met een ander kleurtje. Wat dacht u van een behuizing van donker eikenhout of met een print van koffieplanten? En heeft u liever roomwit als frontkleur, zwart of rvs?

Daar kijk je niet snel overheen
Overweegt u de OptiMe voor in de receptie of in de showroom? Dan wilt u niet tegen lelijke zij- en achterpanelen kijken, en uw klanten ook niet. Geen probleem, ook die worden uitgevoerd zoals u dat wil.

Samen met een compleet lichtplan (standaard inbegrepen) voor de ledverlichting maakt u van de OptiMe zo het stralende middelpunt en een goed match met de bijpassende koppenwarmer, betaalmodule en melkkoeler.

De Animo OptiMe ook voor zelfbediening

Tot slot is de OptiMe gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Het doordachte ontwerp zorgt ervoor dat afwasbare onderdelen snel in- en uitgaan. Zo is de Animo koffiemachine snel weer in bedrijf met een minimum aan oponthoud. Ook bij de modellen met extra grote capaciteit.

De OptiMe is daarmee een allrounder in de markt met een onderscheidend uiterlijk en hoge kwaliteit in koffie. Een aanwinst voor de showroom van Langerak de Jong.

De Animo Optime binnenkort bij u? Vraag om een vrijblijvende proefplaatsing bij uw offerte, en verras collega’s en klanten met deze blikvanger!