Langerak de Jong

Zonnepanelen en koffiebekers

zonnepanelen op het dak van Langerak de Jong

Wat hebben zonnepanelen en koffiebekers met elkaar te maken? Of nog iets dichterbij: wat hebben deze twee begrippen met uw organisatie te maken? Steeds meer. En wij leggen dat graag uit.

Bedrijven, verenigingen, overheden en stichtingen; steeds vaker krijgen organisaties te maken met duurzame doelstellingen. Bijvoorbeeld ambities op het gebied van energiebesparing. Maar als u een productielocatie heeft, dan geldt dit ook voor het gebruik van grondstoffen. Steeds hogere eisen komen af op het mkb. Dan kun je wel wat hulp gebruiken bij duurzaam ondernemen.

Steuntje in de rug

Bestelt u koffie, thee en andere kantinebenodigdheden bij ons? Dan krijgt u dit steuntje in de rug er gratis en voor niets bij van ons. Doordat wij alle keurmerken tonen, maakt u gemakkelijk een verantwoorde selectie van al uw kantinebenodigdheden. Daarnaast blijven alle duurzame producten staan in uw bestellijst en bestelt u ze de  volgende zonder te zoeken. 

Nemen we graag mee!

Containers voor recycling bij Langerak de Jong

Het presenteren van een duurzaam assortiment is zo een eerste stap in onze dienstverlening. Maar niet de enige. Het gaat namelijk niet alleen om het stimuleren van de verkoop van verantwoorde producten. Ook bij de reductie van afval pakken wij onze rol. En ontzorgen u daarmee. Zo halen wij graag uw koffieresidu op, zodat er duurzame energie mee kan opgewekt. En hetzelfde geldt voor recyclebare koffiebekers van Beautiful Cups en het meenemen van papier, plastic en karton. 

Wat heeft u daaraan? Los van de rommel die u niet in uw magazijn heeft, natuurlijk. Langerak de Jong is op deze manier uw partner bij al uw duurzame uitdagingen. Wat wij voor u doen met afvalreductie en het aanbieden van duurzame producten werkt door in uw beleid rond duurzaam ondernemen. En de stap zet u snel. Word klant bij Langerak de Jong en wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Benieuwd naar al onze mvo-activiteiten? Wij leggen het graag uit op onze speciale pagina over duurzaam ondernemen!