Langerak de Jong

Jura koffiemachine kopen van de expert om de hoek?

Jura koffiemachine kopen

 

Laat u zich bij de keuze van een nieuwe koffiemachine toch gedeeltelijk leiden door naamsbekendheid? Kijkt u misschien toch meer naar een koffiemachine voor de zakelijke markt? Of een Jura koffiemachine omdat u thuis prima koffie krijgt van uw Jura koffieautomaat? Daar is helemaal niets mis mee. En in beide gevallen heeft u nog groot gelijk.

Om bij het voorbeeld van Jura te blijven: de Zwitserse volautomaten zijn een bekende verschijning thuis, maar winnen snel aan populariteit op de werkvloer. Dat komt vooral omdat ze de concurrentie op het gebied van vormgeving, kwaliteit en functionaliteit vaak voor zijn.

Jura koffiemachine kopen? Het gaat niet alleen om het uiterlijk!

Jura koffiemachines zitten vaak in een hogere prijsklasse dan andere merken. Maar jarenlang probleemloos werken heeft ook financiële voordelen. En uiteindelijk: het gaat om de koffie. En de beste koffie op het werk kan zomaar eens komen uit een Jura.

Als official dealer van Jura koffiemachines vertellen wij er graag over. Jura Nederland zit bij ons om de hoek in Zoetermeer. Nieuwe automaten staan bij ons direct in de showroom en zijn snel beschikbaar voor proefplaatsing!

Jura koffiemachine kopen? Langerak de Jong heeft het in huis.

 

 

 

 

 

 

       

Het beste uit een koffieboon

De smaak verbeteren van koffie uit een Jura koffiemachine. Dat is waar ze op het hoofdkantoor in Zwitserland intensief mee bezig zijn. Zo zochten maar liefst 70 ingenieurs naar technieken om het meeste te halen uit een koffieboon. Het is ze gelukt. Door het water pulserend door de machines en de koffiebonen te drukken, is de koffie net weer wat smaakvoller. Het cremalaagje is net weer wat steviger. Bijvoorbeeld bij de nieuwe Jura X8 en de Jura X6, die ook nog eens opvallend compact in afmeting zijn.

Maar er meer wat de aankoop een Jura koffiemachine waard maakt. Vormgeving is een kwestie van smaak. Mooi,Jura GIGA X9 bij Langerak de Jong lelijk; ieder zijn mening. Maar dat Jura koffiemachines voldoen aan hoge eisen als het gaat om materiaal en afwerking; daar is geen meningsverschil over.

Technisch van hoog niveau

Hetzelfde geldt voor de binnenkant. Ook hier is dusdanig veel tijd en geld gestoken in verbeteringen, dat je kan spreken van een opvallend pluspunt bij koffiemachines van Jura.

Zo kunnen gebruikers met de smartphone hun eigen voorkeuren doorgeven aan de Jura koffiemachine en communiceert zelfs het waterfilter draadloos met je. Handig, zo weet je precies wanneer het tijd wordt om het filter te vervangen.  

Dubbele zetgroep

Maar uiteindelijk gaat het om de zetgroep. Dat zijn ze bij Jura niet vergeten. Soms is de zetgroep zelfs dubbel uitgevoerd, zoals bij de Jura GIGA X8. Dezelfde koffie, gemaakt onder hoge druk en van professionele kwaliteit. Maar dan met dubbele capaciteit, zodat je voor de beste koffie op het werk niet hoeft te wachten.

Jura koffiemachine kopen?

Interesse in het kopen van een Jura koffiemachine? Als official dealer van Jura helpt Langerak de Jong u graag met het juiste type! Neem contact met ons op of selecteer een van de Jura koffiemachines op onze site.

NB: Ook voor een Douwe Egberts koffiemachine of een Franke koffiemachine kunt u bij ons terecht!